📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ty sam jesteś jak szlauf!!! Szlauch się mówi !!!
Ciekawe czy się spociła pod pachą, mógłbym liznąć
iggiamakim napisał/a:
Ty sam jesteś jak szlauf!!! Szlauch się mówi !!!
W niemieckojęzycznych regionach tak zostało, a bralczyki uważają to za poprawne. Szlauf to nie tylko regionalizm, ale antygermański wyraz
Jeszcze celebrytka zostanie tak jak ta co się chwaliła, ze opierdalala murzynskie chuje w autobusie haha
Cytat:
W Biblii, opisuje się, że Bóg zniszczył Sodomę i Gomorę ze względu na ich grzechy i deprawację. Biblia, szczególnie Księga Rodzaju (Rdz 18-19), relacjonuje historię, w której aniołowie odwiedzają Abrahama i oznajmiają mu, że zamierzają sprawdzić, czy Sodoma i Gomora są tak grzeszne, jak doniesiono. Abraham próbuje negocjować z Bogiem, pytając, czy Bóg zniszczy miasto, jeśli znajdzie tam nawet kilku sprawiedliwych. Ostatecznie jednak Sodoma i Gomora zostają zniszczone deszczem siarki i ognia jako akt Bożej kary za grzechy ich mieszkańców.
ta dziewczyna z pewnością nie miała ojca...
a mojemu chujowi sie podoba i już
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów