📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo zawiązać sobie sznur w domowych zaciszu, było by za mało spektakularne
Z takiej odległości nawet w siebie nie trafiła pizda głupia a co już mówić w tarcze.
baba to się nawet zabić nie umie, zobaczcie sobie na statystyki nieudanych samobójstw dla mężczyzn i kobiet w %
Z cyklu sadol uczy, sadol bawi - baba stoi, a gość się zwija, bo przechodząc przez ciało pocisk się zniekształcił, grzybkował. Znaczy się, przez babę przeszedł w sumie gładko i bezboleśnie (widać, że poszło przez miękkie, mimo że pewnie uszkodziła sobie jakieś organy to w sumie przeleciało jak przez masło), ale trafiając w faceta miał już większą średnicę i mniejszą energię, więc paradoksalnie nawet jeśli nie wyrządził większych szkód (chociaż z tak małej odległości pewnie wyrządził całkiem spore), to był o wiele bardziej bolesny. Dla porównania, to tak jakby dostać w udo kosę, albo 10 kg młotkiem - od noża jest penetracja, krwawienie, może uszkodzona tętnica, ale w sumie rana nieduża, przy odrobinie farta do załatania na poczekaniu. Od młota - niby z wierzchu tylko siniak, ale wewnątrz kość złamana.
Swoje wiem ale specjalistą nie jestem, jeśli gdzieś się mylę albo coś pominąłem będę wdzięczny za korektę.
Swoje wiem ale specjalistą nie jestem, jeśli gdzieś się mylę albo coś pominąłem będę wdzięczny za korektę.
Camel nie mylisz się. Dlatego też nabój dajmy na to 7.62x39 ze względu na większą średnicę i mniejszą prędkość, zrobi większy rozpierdol niż 5.56x45, które z powodu mniejszej średnicy i większej prędkości po prostu łatwiej przelatuje przez ciało.
@Camel_06
Też specjalistą nie jestem, ale:
Generalnie dobrze mówisz, tylko porównanie chujowe dałeś - kosa w udo z uszkodzeniem tętnicy udowej to takie highway to hell, już chyba wolę połamane kości. W mojej miejscowości koleś zginął po tym, jak go bóbr w udo ujebał i właśnie tętnicę uszkodził.
Swoją drogą chujowa śmierć - od ugryzienia przez bobra
Też specjalistą nie jestem, ale:
Generalnie dobrze mówisz, tylko porównanie chujowe dałeś - kosa w udo z uszkodzeniem tętnicy udowej to takie highway to hell, już chyba wolę połamane kości. W mojej miejscowości koleś zginął po tym, jak go bóbr w udo ujebał i właśnie tętnicę uszkodził.
Swoją drogą chujowa śmierć - od ugryzienia przez bobra
i co zabiła się?
the_sickness napisał/a:
i co zabiła się?
Postrzał na tej wysokości w lewą stronę ciała... tak na serio mogła sobie uszkodzić jelito ( rozlanie się treści jelitowej w jamie brzusznej to całkiem bolesna rzecz, przynajmniej tak na filmach widziałem ), ale raczej przeszło bez uszkodzeń.
Na moje zbyt duży kąt aby trafić w płuco, trzustkę, czy żołądek.
@kokos_123 Jak koledzy wyżej - specem nie jestem, ale po wpisaniu "anatomia człowieka", wujek G stwierdził, że jelita są znacznie niżej. Z tego co widzę, to raczej żołądek/wątroba. Ale doktorem nie jestem.
"przestrzeliwuje" głąbie. Jak chcesz robić takie zjebane opisy to przynajmniej rób to poprawnie.
Mąż znajomej w ten sposób się zabił. Poszedł na strzelnice i palnął se w łeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów