📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jest bardzo mozliwe ze nie byla nabita gazem tylko np plynna kokaina lub innym hujostwem
Kumpel znokautowany, furka rozwalina i nic nie ukradli. Pełen sukces 😁
dawno nie widziałem takiej kumulacji absurdu lol
to sie spokojnie nadaje do monty pythona xD
to sie spokojnie nadaje do monty pythona xD
Gang Olsena
Jeden to narobił na rzadko z tego wszystkiego i aż odpocząć musiał na leżąco
Ja pierdykam. Normalnie połączenie Gangu Olsena, Rózowej Pantery i Nagiej Broni na jednym filmie
Co tu się odjaniepawliło? Dawno takiego czegoś nie widziałem. Nie wiem czy w ogóle widziałem.
To jest tylko "serwisek" deepgoretube.site/
Lobo24 napisał/a:
Wie ktoś jak można dać dwa piwa?
pchasz sie w multikonto
Ja obstawiam, że on te butlę chciał zdetonować. W 3:02 podrzucił ją w ich kierunku. Być może kombinował w nią strzelać. Dźwięku nie ma, może nie miał gnata, tylko poleciał po niego. Akcja zajebista 10/10
Ja pierdolę:
1. Typ o instynkcie zwierząt parzystokopytnych które uciekają przed pociągiem wzdłuż torów
2. Nieudolni złodzieje
3. Nieudolna próba pionizacji zakończona przyjebaniem potylicy pana Nr.1 o asfalt
1. Typ o instynkcie zwierząt parzystokopytnych które uciekają przed pociągiem wzdłuż torów
2. Nieudolni złodzieje
3. Nieudolna próba pionizacji zakończona przyjebaniem potylicy pana Nr.1 o asfalt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów