18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Dziś nudząc się niesamowicie wszedłem na jakże niesamowitą i magiczną stronę - Chatroulette.com. Po przejrzeniu kilkudziesięciu penisów, murzynów ubranych w domu w buty, czapki, rosjan rozlewających wódkę, natrafiłem na pewną nastolatkę, jak się okazało z UK. Nasza rozmowa (przetłumaczona już na polski):
Ja - hej
Ona - hej
J - ile masz lat, skąd jesteś ?
O - 17, UK, a Ty ?
J - Niemcy.
O - ok
J - Właściwie to jestem z Polski, studiuję w Niemczech. W UK jest dużo Polaków, prawda ?
O - co ?
J - W UK jest dużo ludzi z Polski ?
O - A nie wiem. Myślałam, że Poland to miasto w Germany...

Zaplułem sobie monitor, ona nie wiedząc co jest grane, rozłączyła się.

P.S. Niedługo postaram się wrzucić zmontowany filmik z wkrętu na Chatroulette Zabawa przednia
Zgłoś
f................i 2010-05-09, 18:33
Mogłeś dać screena, no nic, czekam na filmik.
Zgłoś
P................e 2010-05-09, 20:18 13
sadistbelt napisał/a:

Dziś nudząc się niesamowicie wszedłem na jakże niesamowitą i magiczną stronę - Chatroulette.com.
[...]
Zaplułem sobie monitor, ona nie wiedząc co jest grane, rozłączyła się.

Urzekła mnie twoja historia. Nie dość że wchodzisz na strony dla gejów, to jeszcze zarywasz Shemale
Zgłoś
Chupacabra 2010-05-09, 21:23 1
@PinkRose
Zawsze reprezentujesz tak żenujące poczucie humoru?

@Autor
Hm, Anglia to gówniany kraj..Ta ich duma, wyniosłość..Pustaki. A do tego kompletni kretyni.
Zgłoś
p................a 2010-05-10, 0:43 1
nie no, jak można nie wiedzieć, gdzie leży jakieś post komunistyczne małe zapyziałe państewko, toż to zbrodnia!
Zgłoś
Ewciak20 2010-05-10, 2:36
mnie się anglik zapytał czy w Polsce mamy niedźwiedzie polarne bo mu się Poland z polar bear kojarzy wiec mnie już nic nie zaskoczy:)

nie zadzieraj ze mną bo powiem bratu;p (Dalfar) sasasa
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2010-05-10, 10:43 3
R3D3MON napisał/a:

Hm, Anglia to gówniany kraj..Ta ich duma, wyniosłość..Pustaki. A do tego kompletni kretyni.

Jak mnie denerwuje takie podejście. Tylko dlatego, że niektóre jednostki danej narodowości robią z siebie debili to nie znaczy, że cały naród jest pojebany. To tak samo jakbyś przypadkowym ludziom z UK, USA albo nie wiadomo jeszcze z jakiego kraju pokazał filmiki naszych rodaków (np. ten jak nakręcają srającego kolegę). Pomyśleliby o nas dokładnie tak samo. Sick!
Zgłoś
wexors 2010-05-10, 14:25 1
@UP
kurwa znaczy ze świat nas postrzega jak Jole Rutowicz i Gracjana ?
Zgłoś
yarzapp 2010-05-10, 15:25
Ewciak20 napisał/a:

mnie się anglik zapytał czy w Polsce mamy niedźwiedzie polarne bo mu się Poland z polar bear kojarzy wiec mnie już nic nie zaskoczy:)

Bo wiesz, od Poland do Poleland nie tak daleko.

wexors napisał/a:

kurwa znaczy ze świat nas postrzega jak Jole Rutowicz i Gracjana ?

Może tak być

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
SiRafael 2010-05-10, 16:48
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów