📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
i jeszcze dziecko na kolanach , czyste pojebusy ktore dostały troche kasy i im w chujach sperma wrze .. aa idz pan do chuja
Jak ktos zna ktoregos z tych pajacow to prosze o namiary, chuj mnie obchodzi co ze soba robia ale za rycie bani temu biednemu dziecku to tylko juz mnie reka swedzi zeby zadzwonic do opieki spolecznej.
Kiedys mi sie wydawalo straszne tak odebrac rodzicom dziecko, ale po tym filmiku to to "no mercy" dla tych cwiercmozgow
Kiedys mi sie wydawalo straszne tak odebrac rodzicom dziecko, ale po tym filmiku to to "no mercy" dla tych cwiercmozgow
Doskonały przykład tego, że pieniądze i narkotyki nie są dla wszystkich. Cham ze wsi wyjdzie, wieś z chama nigdy.
Jak ktos zna ktoregos z tych pajacow to prosze o namiary, chuj mnie obchodzi co ze soba robia ale za rycie bani temu biednemu dziecku to tylko juz mnie reka swedzi zeby zadzwonic do opieki spolecznej.
Tu na profilu: facebook.com/gangalbanii
Jest dodany filmik przez tego kolesia - łatwo znaleźć
DupcTp napisał/a:
i jeszcze dziecko na kolanach , czyste pojebusy ktore dostały troche kasy i im w chujach sperma wrze .. aa idz pan do chuja
Dziecka na kolanach tam nie widzę, ale fakt - łby poryte , że szkoda gadać.
kurwa degeneracja, dziecko będzie takie samo, skoro w takim duchu wychowywane
Piwerko w ręku, dzieciak obok, debil na masce, muza napierdala, że się tablica rejestracyjna trzęsie i jedziem!
I jest dobrze w chuj!
Same plusy jak taka hołota wyjeżdża.
Miałem do czynienia z Polakami na obczyźnie i znaczna większość była normalnymi ludźmi.
I kilka jednostek z tym samym utartym schematem- muza na full, browar w łapę i drzeć ryja rzucając kurwami.
A co ciekawsze- w kraju jest to samo.
I jest dobrze w chuj!
Same plusy jak taka hołota wyjeżdża.
Miałem do czynienia z Polakami na obczyźnie i znaczna większość była normalnymi ludźmi.
I kilka jednostek z tym samym utartym schematem- muza na full, browar w łapę i drzeć ryja rzucając kurwami.
A co ciekawsze- w kraju jest to samo.
Ale dlaczego "inteligencja"? To znany reżyser posuwający trzynastolatki, czy też pisarz, któremu ktoś wymalował ptaka? Jest choćby informacja, że wyjechali w ramach Erazmusa?
To zwykła patologia, intelektualny plankton, zmywakowcy w drodze do komisji wyborczej, żeby zagłosować na Komora. Nie przesadzajcie, z inteligencją mają tyle wspólnego co internacjonalizm - są w słowniku na tej samej stronie.
To zwykła patologia, intelektualny plankton, zmywakowcy w drodze do komisji wyborczej, żeby zagłosować na Komora. Nie przesadzajcie, z inteligencją mają tyle wspólnego co internacjonalizm - są w słowniku na tej samej stronie.
dzicz ze wsi pojechała, trochę zarobiła i im się pojebało we łbach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów