@lilmuzynio
Trzeba się udać do wróżki i zapytać czy w najbliższym czasie odwiedzi redaktora seryjny samobójca.
Co Ty, redaktor przecież popełni "samobójstwo" bo ewidentnie sobie nie radzi w życiu i od 10 lat żyje w depresji.
Polsce pomoże tylko taka rewolucja jak na Ukrainie.
Elżbieta Jakubiak: U nas uważa się, że biznes tworzy państwo, a urzędnicy państwowi je niszczą, a to oni przygotowują wielką infrastrukturę dla życia dziennikarzy, biznesu. Gdyby nie oni, gdyby nie tacy ludzie jak ja, byłby pan bez numeru dowodu, zameldowania.
Redaktor: Gdyby nie biznes, pani byłaby bez pensji.
Elżbieta Jakubiak: To nieprawda! Wypracowuję ją jako urzędnik państwowy, wydając panu zaświadczenia, by mógł pan prowadzić działalność gospodarczą, przygotowując działkę do inwestycji i tak dalej. W sumie to ja panu pozwalam pracować.
Socjalizm, Rzad nie powinien co ja mowie Rzad powinien miec zakaz wtracania sie do gospodarki. Ale ty to pewnie doskonale rozumiesz.
Jak kurwa trzeba być głupim i naiwnym, żeby myśleć że zmiana władzy coś zmieni? Kurwa, od 25 lat jest to samo...
Odniosę isę do kilku rzeczy z twojej(tfu, tfu) wypowiedzi. Manipulacja ? Łykamy każde gówno? A co tu jest manipulowane? To był reportaż zrobiony specjalnie po to, by pokazać braki w kompetencji i debilizm rządzących. Wyszczególnij tą manipulację, o wielki oświecony.
O Wielki Oświecony - o czym kurwa nie mamy pojęcia, ty jakiś durny jesteś? Udowodnione? Jak? Przez kogo? 99% ? A nie 98%? 92%? Pokaż no tę statystykę, pokaż te wyniki, pokaż cokolwiek, zamiast pierdolić bzdury (dokładnie takie same, o które się czepiasz, tępaku - na wzsystkim się znasz, z dupy wyciągnięte liczby etc).
Jak bardzo zjebanym psychicznie trzeba być, by nie myśleć, marzyć, że możemy coś zmienić, jak mozna nie próbować (choćby wyborami)? Przecież to trzeba być totalnie zniszczonym człowiekiem. Karykaturą polaka jesteś, karykaturą człowieka.
A to oni maja być dla nas a my dla nich,myślę, że jakoś bym się obszedł bez nich , a zamiast 800tyś urzędników spokojnie by starczyło z 10k. Minimalny podatek na niezbędne rzeczy , a lotniska i drogi w tym czasie wybuduje ktoś kogo się nie będzie okradało przez podatki , żeby dać socjalke nierobom i cyganom. Zrobi to lepiej, na pewno nie pozwoli sobie na opóźnienia i co najważniejsze nie nakradnie po drodze naszych pieniędzy..
rzecz w tym , żeby nie utrudnać ludziom życia
Stare, ale jare Dobrze przypominać ludziom o takich wpadkach. Ale Pis też jebać jakby co.
Jak również pozostałą bandę która już jest przy korycie zaczynając od lewej do prawej oraz tych którzy chcieliby się dopchać do koryta np. Bosaki czy Korwiny. Pasożyty należy tępić na każdym kroku i wszelkimi dostępnymi środkami.
zomoromoPO-PiS to największe nieszczęście dla Polski, wcześniej nazywali się AWS-UW, wcześniej jako konglomerat różnych mniejszych partii (UD/UW, KLD, PC, ZChN...) . Tą bandę trzeba raz na zawsze odesłać na polityczny cmentarz!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów