📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I ten nagły zwrot akcji Śmiechłem
Trzeba się udać do wróżki i zapytać czy w najbliższym czasie odwiedzi redaktora seryjny samobójca.
Trzeba się udać do wróżki i zapytać czy w najbliższym czasie odwiedzi redaktora seryjny samobójca.
to jest niestety tylko nasza wina, nie rozliczając tych kurew z ich czczych obietnic, pozwalamy rządzić takim nieudacznikom. Kiedyś sld, pis, dzisiaj po, jestem zszokowany że w tym kraju, tak skompromitowane partie, dalej stanowią realną siłę w polityce. mało wymagamy od siebie i od innych, zgadzamy się na bylejakość, akceptujemy bycie oszukiwanym. Zgadzając się na takie standardy sprawowania władzy w tym kraju pokazujemy tylko to że jesteśmy tacy sami, tak samo marni.
Po prostu poezja
PIS czy PO - jeden chuj.
Najlepiej to całe gówno z wiejskiej spakować w majtach na kamaza i wywieść na Sybir
Elżbieta Jakubiak: U nas uważa się, że biznes tworzy państwo, a urzędnicy państwowi je niszczą, a to oni przygotowują wielką infrastrukturę dla życia dziennikarzy, biznesu. Gdyby nie oni, gdyby nie tacy ludzie jak ja, byłby pan bez numeru dowodu, zameldowania.
Redaktor: Gdyby nie biznes, pani byłaby bez pensji.
Elżbieta Jakubiak: To nieprawda! Wypracowuję ją jako urzędnik państwowy, wydając panu zaświadczenia, by mógł pan prowadzić działalność gospodarczą, przygotowując działkę do inwestycji i tak dalej. W sumie to ja panu pozwalam pracować.
Redaktor: Gdyby nie biznes, pani byłaby bez pensji.
Elżbieta Jakubiak: To nieprawda! Wypracowuję ją jako urzędnik państwowy, wydając panu zaświadczenia, by mógł pan prowadzić działalność gospodarczą, przygotowując działkę do inwestycji i tak dalej. W sumie to ja panu pozwalam pracować.
jest jakieś źródło tego wywiadu?
jestem pewien że gdyby ktoś wpadł tak mocno skorzystałby z prawa autoryzacji.
ps: nie jestem ani pro PO ani pro PIS. Dziwi mnie tylko fakt że 'posłanka' pozwoliła sobie na takie coś mając ewidentną opcje zablokowania tego wywiadu.
jestem pewien że gdyby ktoś wpadł tak mocno skorzystałby z prawa autoryzacji.
ps: nie jestem ani pro PO ani pro PIS. Dziwi mnie tylko fakt że 'posłanka' pozwoliła sobie na takie coś mając ewidentną opcje zablokowania tego wywiadu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów