Kruki uważane są za jedne z najinteligentniejszych zwierząt na świecie. W wielu krajach (np. Czechach) ludzie trzymają je w domach jako zwierzęta domowe - niestety w Polsce są pod częściową ochroną - kolejny powód do emigracji A na potwierdzenie tych słów, ptaszyska w akcji:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
dobrze kombinują, muszą mieć polskiekorzenie
kiedyś widziałam jeszcze w dokumencie jak krukowaty jakiś wyciągał z tuby wypełnionej wodą wiadereczko z jedzeniem (takie jak na drugim filmiku) za pomocą drucika, jednak najpierw ten drucik musiał zagiąć; aby to zrobić, wkładał drut w otwór w ściance i ciągnął aż zrobił taki mini haczyk na końcu
zdolne bestie
zdolne bestie
i nawet wśród kruków jest jakiś boss co zgarnia najwięcej a w chuja wali %)%
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
znajoma miala kiedys taka. wzucala kostki cukru do herbaty . i potrafila wyjmowac hajs z portfela. robila bardzo duzo ciekawych zeczy, gdyby nie fakt ze bylo to w huj lat temu to rozpisal bym sie o jej talentach . neistety pamietam tylko to , ale to i tak niezle jak na "ptasi móżdżek"
Kruki są pazerne na złoto, prawie jak żydostwo, dlatego myśliwi jak widzą gniazdo kruka to strzelają w nie, bo często wypadają złote obrączki, łańcuszki itp.
Skoro są takie inteligentne to niech siedzą za was na sadolu - bedzie mniej idiotów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów