ścinają drzewo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śmiech na końcu rozpierdala hy hy hy
Ten koleś w samochodzie z przodu miał farta, a mimo to zamiast iść zagrać w totka to poszedł napierdalać robotników.
rosja, dlaczego to panstwo jeszcze funkcjonuje, dlaczego sie jeszcze nie zawalilo?A moze sie zawalilo tylko to co jeszcze mamy to jest zwykla atrapa?
kucma19 napisał/a:
rosja, dlaczego to panstwo jeszcze funkcjonuje, dlaczego sie jeszcze nie zawalilo?A moze sie zawalilo tylko to co jeszcze mamy to jest zwykla atrapa?
Oni wychodząc cało z takich opresji się tylko hartują
haha, widzę tytuł filmiku, pierwszy kadr, i już wiem co się będzie działo
Szybe mogli by umyć a nie z taką upierdoloną jeździć.
No mi też takie coś zrobili, tylko z tą różnicą, że zablokowali całą drogą, 5 patrzyło się jak 1 gościu tnie to drzewo piłką... Przez 25 minut mogłem ich poo&&&&alać... zanim droga była znów przejezdna...
@up żebyś wiedział Ukraina nie różni się niczym od Rosji mają swój język a i tak każdy gada po rusku banda pojebów...nigdy więcej nie pojadę na wakacje do Odessy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów