Jak ktoś lusterek nie używa, to wreszcie znalazł dla nich zastosowanie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
czego się spodziewać po warszawiakach? inteligencji......? hymmm??
Ciotowate flagi na samochodach, im więcej ich widzę, tym bardziej chce mi się śmiać z tych popierdolonych ludzi, którzy tak kochają naszą Polske za jednego wielkiego chuja w dupe i za to, że Polska rucha nas każdego dnia w dupsko ostro. JP - jebać Polske.
Montowanie flagi na aucie na czas EURO jest równoznaczne ze stwierdzenie: "patrzcie jestem debilem, wyróżniam się z tłumu żeby zobaczyli mnie inne debile"
Patriotyzm na pokaz - tfu!!!
Patriotyzm na pokaz - tfu!!!
O kurwa !!
Nie wierzę w to co widzę
NA codzień w pracy jeżdżę busem i nie wyobrażam sobie jeździć swoim bez lusterek, a tu takie cyrki
Nie wierzę w to co widzę
NA codzień w pracy jeżdżę busem i nie wyobrażam sobie jeździć swoim bez lusterek, a tu takie cyrki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów