Jak ktoś lusterek nie używa, to wreszcie znalazł dla nich zastosowanie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I jeszcze powinien pierdolnąć sobie flagę na całą tylną szybę.
Nie to że nie lubię naszego kraju ale wkurwiają mnie strasznie wszystkie gówna na lusterka i 15k flag na samochodzie.
Zobaczycie jak szybko znikną jak z grupy nie wyjdziemy.
Nie to że nie lubię naszego kraju ale wkurwiają mnie strasznie wszystkie gówna na lusterka i 15k flag na samochodzie.
Zobaczycie jak szybko znikną jak z grupy nie wyjdziemy.
@up no nie wiem kto by trzymał flagę , jakbyśmy nie wyszli... bo po co ? "To tak jakby trzymać flagę na MŚ na których by nas nie było
Mnie wkurza taki patriotyzm na pokaz. Kuźwa, teraz to wszyscy z tymi flagami wyskakują, a ilu z nich było na marszach na cześć żołnierzy wyklętych, dla rotmistrza Witolda Pileckiego, czy na marszu niepodległości?
WN 2363A
Jak ktos go spotka to niech mu ordynarnie wpierdoli za bycie tebilem/ka.
Jak ktos go spotka to niech mu ordynarnie wpierdoli za bycie tebilem/ka.
Kretyn to mało powiedziane, mógł sobie jeszcze wszystkie szyby pozaklejać. Jak mu jakiś TIR rozpierdoli samochód to może zrozumie swój błąd.
Mnie te flagi śmieszą, ale zakładanie ich na CAŁE lusterka? Nigga please
Czepiacie się. Po prostu miłość do ojczyzny mu świat przysłania...
Pizda,w Irlandii są przystrojone całe samochody,domy i ogrody w Irlandzkie flagi.Chociaż nie widziałem jeszcze żeby lusterka od wewnątrz przystrajali...
Ale mam ochotę iść w nocy i pozrywać wszystkie te flagi i reklamy tyskiego z samochodów. Przynieść do domu cały plecak i wrzucić na sadola trofea.
Warszawa, i wszystko jasne...
@slonx patriotyzm na pokaz to jest leżenie krzyżem pod pałacem prezydenckim owinięci we flagi, oczywiście najlepiej w deszczu z grobową miną i narzekanie na wszystkich i na wszystko (przeszłość, teraźniejszość i przyszłość) bo tylko my cierpieliśmy, cierpimy i cierpieć będziemy, że tak powiem jebana martyrologia. Flagi na samochodach to miejmy nadzieje początek patriotyzmu, który nie kojarzy się z apelem w szkole, katastrofami, wymordowaniem milionów ludzi. A co do kierowcy to zwykły debil jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów