Na końcu chyba zabolało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Szkoda, że go nie wyjebało z toru na ostatnim zakręcie. Byłby piękny lot.
lysymisio6969 napisał/a:
w którymś momencie chyba się zorientował jaką głupotę robi..
myślę, że gdzieś w połowie filmu
Jaką głupotę? na każdej tego typu zjeżdżalni w polsce i czechach można bezpiecznie zjechać bez dotykania hamulca, z wyjątkiem zatrzymania na końcu trasy. po czeskim okrzyku na końcu "jak się hamuje" można wnosić, że pepik nie wiedział jak uzyć hamulca
No i tak się właśnie na tym zapierdala, a nie widoki podziwia.
W podstawówce całą klasa byliśmy na czymś takim, to oczywiście stare dziady "jechały" przed nami. Tor który pokonuje się w 1,5 minuty zapierdalając trwał kurwa prawie 15 bo niemcy przyjechali widoki podziwiać.
W podstawówce całą klasa byliśmy na czymś takim, to oczywiście stare dziady "jechały" przed nami. Tor który pokonuje się w 1,5 minuty zapierdalając trwał kurwa prawie 15 bo niemcy przyjechali widoki podziwiać.
Dollar1977 napisał/a:
Co w tym sadystycznego?
Że tytuł brzmi "Intensywny zjazd", zamiast szybki...
lysymisio6969 napisał/a:
w którymś momencie chyba się zorientował jaką głupotę robi..
myślę, że gdzieś w połowie filmu
i właśnie gdzieś tak od połowy filmu miałem coraz większy ubaw.
To kara za pedalskie kolczyki
slabe chamulce
nastepnym razem niech kupi sobie gopro zamiast kalkulatora
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów