Przeglądając dzisiaj odebrane maile trafiłem na reklamę powiększania penisa. W mailu było napisane że powiększą penisa o 7.5 centymetra, pomyślałem że chyba skorzystam bo to świetna okazja. W końcu fajnie byłoby mieć dziesięciocentymetrową pałę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale hipergówno. ale szacun za przyznanie
Możesz przysłać nam zdjęcia obecnej pały?
Wrzuć od razu na harda
Wrzuć od razu na harda
Coś krótki ten suchar
Bo to wykrywa najczęściej odwiedzane strony. Już się nie wykręcisz. Ja tam dostaję o pomniejszenie.
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów