📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Dla wstawiającego piwo a dla kamerzysty skrzynka piwa za nagrywanie do końca akcji Żeby zawsze byli tacy kamerzyści....
Torebka ją ugryzła
Lepsze niż Park JURAJSKI
ja bym te dzieci tam wsadzil i zabral aligatora do szkoly niech opowie
Pralko-zmywarka zobaczyła co to znaczy dać na wirowanie hehe. Miejsce kobiet jest w kuchni.
Kamerzysta taki opanowany, że wezmę go żeby mi sprawę rozwodowa nakręcił
my max do parku chodziliśmy ;/
Piwo to dla klienta ,który dosiadł krokodyla i przeszedł przyśpieszony kurs dla zaawansowanych w ujarzmianiu zwierza..
Baba ma większe jaja od 4/5 sadoli co tylko szczekają na wszystko jakie to nie jest pojebane
i to jest materiał emocjonujący brawo -do końca nie wiadomo czy odgryzie palce, dłoń a może chapnie całą ręke do łokcia albo nawet przedramienia. No i finał z rodeo na krokodylu jako wisienka na torcie- też nie wiadomo było czy nie oswobodzi się i nie poszatkuje typa albo chapnie gdy typ będzie odskakiwał -brawo dramaturgia do końca i wielkie piwo
fakamadafaka napisał/a:
kurwaaaaa czy tylko mi zacina tak niektore filmy co jest do huja !
Mam to samo
Zwierzę rozstrzelać, a krokodyla nakarmić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów