18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Zapewne Kuba uważał, że wetknięcie flagi Polski w psie gówno będzie przednim żartem.

se.pl/rozrywka/plotki/przez-wojewodzkiego-i-flage-polski-w-psiej-kupie...

Niestety bardzo źli hejterzy muszą wszystkich krytykować bez żadnego powodu. Kuba jest smutny. Nie rozumie dlaczego na taką pozytywną postać jak on ludzie mówią coś złego. Daje tego wyraz na swoim fejsiku:

Źródło: facebook.com/kuba.wojewodzki.official.page/posts/140679882758846
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Tołdi 2013-01-30, 19:31
vass napisał/a:

Tak chuj Ci w dupę gamoniu.

I tak pokazałeś jak jesteś 'tolerancyjny' jak palikotki mimo deklarowanego 45 r.ż. Jak zwykle 0 (słownie: zero) argumentów, tylko wyzwiska.

Oj odbycik ci pali
Zgłoś
p................s 2013-01-30, 20:24
Dla mnie Kuba skończył się jakoś 3 lata temu.....
Zgłoś
Wepss 2013-02-03, 1:35
Po pierwsze radzę się zastanowić (obiektywnie!), dlaczego tak potraktował flagę (o rety! :O Polska też ma WADY, i to ma ich całkiem sporo). Po drugie - to tylko flaga do cholery. Polska to coś znacznie więcej, niż kawałek materiału, a Wy tak się podniecacie, jakby nas podbił, narzucił język niemiecki i następnie sprzedał Chińczykom. Poza tym kultura i znajomość języka polskiego większości z komentujących na zdjęciu pozostawia wiele do życzenia. Nie mówiąc już o tym, że bycie patriotą to szanowanie własnego języka, kultury, uczciwe pracowanie dla kraju i dawanie dobrego przykładu rodakom, a nie siedzenie na dupsku tatusia i napier**lanie Murzynów na mieście dziesięciu na jednego. Też nie lubię, jak ktoś się czuje u nas jak u siebie, ale jak przyjeżdża tu ze skruchą, bo u niego by go zaj**ali (Afryka pełna jest debili u władzy), to nie ma się mu co dziwić i ogarnięty mózg pokażemy wtedy, jak mu pomożemy. Chociaż teraz sytuacja jest odwrotna i to Polacy są zmuszeni przez Tuska uciekać za granicę. W każdym razie dziwne, że tak narzekamy, jak Niemcy na nas narzekają, a sami narzekamy na każdego i na wszystko dookoła, ale uważamy się za niewiadomo kogo, nie robiąc absolutnie nic dobrego. Dla mnie faszyści to nie patrioci. W ogóle to słowo śmiesznie mi się kojarzy, przez takich właśnie ludzi. Ja kocham nasze tereny i tradycje, ale za ludzi czasami mi jest wstyd, a komentujący tam wcale się nie popisali. To się nazywa hiperbolizacja. Kuba nie jest święty, ale nie jest aż tak zły jak Gessler (czyli nie zasłużył na aż takie burackie bluzgi). Wybaczcie mi długą i "pedalską" wiadomość. Pozdrawiam INTELIGENTNYCH Polaków (nie tych "gdzie jest krzyż", ani tych co tylko potrafią siać borutę i to 11 listopada...).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem