Po pierwsze radzę się zastanowić (obiektywnie!), dlaczego tak potraktował flagę (o rety! :O Polska też ma WADY, i to ma ich całkiem sporo). Po drugie - to tylko flaga do cholery. Polska to coś znacznie więcej, niż kawałek materiału, a Wy tak się podniecacie, jakby nas podbił, narzucił język niemiecki i następnie sprzedał Chińczykom. Poza tym kultura i znajomość języka polskiego większości z komentujących na zdjęciu pozostawia wiele do życzenia. Nie mówiąc już o tym, że bycie patriotą to szanowanie własnego języka, kultury, uczciwe pracowanie dla kraju i dawanie dobrego przykładu rodakom, a nie siedzenie na dupsku tatusia i napier**lanie Murzynów na mieście dziesięciu na jednego. Też nie lubię, jak ktoś się czuje u nas jak u siebie, ale jak przyjeżdża tu ze skruchą, bo u niego by go zaj**ali (Afryka pełna jest debili u władzy), to nie ma się mu co dziwić i ogarnięty mózg pokażemy wtedy, jak mu pomożemy. Chociaż teraz sytuacja jest odwrotna i to Polacy są zmuszeni przez Tuska uciekać za granicę. W każdym razie dziwne, że tak narzekamy, jak Niemcy na nas narzekają, a sami narzekamy na każdego i na wszystko dookoła, ale uważamy się za niewiadomo kogo, nie robiąc absolutnie nic dobrego. Dla mnie faszyści to nie patrioci. W ogóle to słowo śmiesznie mi się kojarzy, przez takich właśnie ludzi. Ja kocham nasze tereny i tradycje, ale za ludzi czasami mi jest wstyd, a komentujący tam wcale się nie popisali. To się nazywa hiperbolizacja. Kuba nie jest święty, ale nie jest aż tak zły jak Gessler (czyli nie zasłużył na aż takie burackie bluzgi). Wybaczcie mi długą i "pedalską" wiadomość. Pozdrawiam INTELIGENTNYCH Polaków (nie tych "gdzie jest krzyż", ani tych co tylko potrafią siać borutę i to 11 listopada...).