18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Zapewne Kuba uważał, że wetknięcie flagi Polski w psie gówno będzie przednim żartem.

se.pl/rozrywka/plotki/przez-wojewodzkiego-i-flage-polski-w-psiej-kupie...

Niestety bardzo źli hejterzy muszą wszystkich krytykować bez żadnego powodu. Kuba jest smutny. Nie rozumie dlaczego na taką pozytywną postać jak on ludzie mówią coś złego. Daje tego wyraz na swoim fejsiku:

Źródło: facebook.com/kuba.wojewodzki.official.page/posts/140679882758846
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zderealizowany 2013-01-30, 12:38
Ten cały Wojewódzki to jakaś pierdolona medialna ściema, by dzielić Polaków (tak jak wszystko w telewizorni). Nie wiem kto jest bardziej żałosny, on czy ci, którzy burzą się o jakieś flagi sprzed lat, zapominając o sprawach ważnych dla narodu i koncepcji całego kraju...
Zgłoś
BongMan 2013-01-30, 12:49 3
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

po pierwsze kłamstwo, nie był ścigany za obrazę Kaczyńskich, tylko prezydenta Kaczyńskiego

Po części masz rację, a po części to...weź się odpierdol od zmarłego człowieka, bo niczym się nie różnisz od tego lamusa. Pamiętasz sprawę sprzed 6 lat, a jak ABW wjechało rok temu o 6 rano do Antykomora to już zapomniałeś, tak samo jak nie pamiętasz, albo nie wiesz, że prokuratura ścigała internautkę z Poznania, która napisała tylko, że głosowała na gajowego i czuje się zawiedziona.

Naprawdę masz 24 lata? Nie jesteś przypadkiem 60+ moherowym beretem z klapkami na oczach i algorytmem w mózgu "szczekać, niszczyć i hejtować"?
Nie napisałem nic złego o Kaczyńskim, więc jak mam się od niego odpierdolić? Porównałem dwie sytuacje: Zwykły człowiek obraża prezydenta - sąd. Celebryta w telewizji znieważa flagę - nic. Równie dobrze zamiast przykładu tego bezdomnego, można by podać przykład Antykomora. Jeden chuj. Chodziło mi o zwrócenie uwagi na brak równości wobec prawa. No i moim zdaniem flaga narodowa ma większe znaczenie niż urząd prezydenta i tym bardziej uważam to za absurdalne, że nikt tego małego chujka nie pociągnął do odpowiedzialności.
Zgłoś
ypsilanti 2013-01-30, 13:01 4
Jak czytam komentarze pod tym wpisem wojewódzkiegi jaki i i te sadolowe to jestem pewny, że ten kraj gnije, a gnije dlatego, że ludzie są pełni nienawiści i jadu. Można tylko śmiać się z tego pseudopatriotyzmu. Oburzenie za jakieś symbole, ale jak można coś zajebać, coś zachachmęcić to patriotyzm można schować do kieszeni. Poza tym poziom ignorancji jest równie dobijający - przykład - wpisy o bezdomnym i jakimś kmiocie Antykomorze. Żaden z nich nie został skazany za zniewagę prezydenta. Przeciwko pierwszemu umorzono, a drugi patryjota antykomor został ostatecznie skazany za podrabianie dokumentów i posługiwanie się nimi i jest kurwa doskonałym przykładem polactwa haha bohater kurwa jego mać, a dla mnie zwyczajna polska menda. Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
vass 2013-01-30, 13:08
Tołdi napisał/a:

'

Odbyt boli?

Tak chuj Ci w dupę gamoniu.
Zgłoś
BongMan 2013-01-30, 13:16
ypsilanti napisał/a:

Oburzenie za jakieś symbole, ale jak można coś zajebać, coś zachachmęcić to patriotyzm można schować do kieszeni.

Można to tłumaczyć (TŁUMACZYĆ, nie usprawiedliwiać) tym że zajebać coś można dla korzyści. A ze zniewagi symboli narodowych nie ma żadnych korzyści, więc jest to przejaw czystej gnidowatości. Szacunku do ojczyzny moglibyśmy się uczyć od Amerykanów. Jest nawet na sadisticu filmik jak się obchodzą z flagą.

Jedź do USA i wsadź ich flagę w psie gówno. Wiesz co się stanie? Wariant optymistyczny: Pierwszy kto to zobaczy zdzieli cię w ryj. Zawoła innych. Dostaniesz wpierdol, przyjedzie policja. W radiowozie w drodze na komisariat dostaniesz wpierdol, na komisariacie dostaniesz wpierdol, jak na dołku powiesz za co cie zwinęli, znowu dostaniesz wpierdol. Staniesz przed sądem (jeszcze tego samego dnia, to nie Polska) i nie dostaniesz zawiasów jak to u nas, tylko odsiadkę. A tam, jak się dowiedzą za co, to wpierdol i chuj w dupę codziennie.
Wariant pesymistyczny: Pierwszy wpierdol będzie na tyle silny, że umrzesz od obrażeń wewnętrznych.
Zgłoś
ypsilanti 2013-01-30, 13:39 1
@BongMan

Ja sam z chęcią bym dał w mordę za zniewagę flagi. I nie mam zamiaru bronić takich zachowań. Najbardziej mnie dobija obłuda i patriotyzm na pokaz. Narzekanie i znieważanie swojego kraju jest na porządku dziennym. To nie prawda, że w Polsce nie ma pracy i perspektyw. Tak naprawdę jest wszystko, jeśli masz chęci to możesz osiągnąć dużo, ale Polak kocha łatwiznę, wyzyskiwanie, kombinowanie, narzekanie. Niestety przyszło nam żyć w kraju w którym rządzi pieniądz, a nie ideały, ale to my sami jesteśmy winni tej sytuacji.
Zgłoś
pi73rmaster 2013-01-30, 14:38
''obiektywna opinia''
niezłe ma mniemanie o sobie
Zgłoś
Plecionkarz 2013-01-30, 14:57
Kuba dał mi bana na swoim fanpejdżu
Zgłoś
Cortezik 2013-01-30, 15:38
"Mnie z pewnoscia nie mozna nazwac patriota, ale przynajmniej mam, jako taki, szacunek do tego kraju i z pewoscia nie wlozyl bym flagi Polski w psie gowno. On jest zwyklym smieciem i pajacem."

W czoło się walnij. Szacunek? Do czego? Do kraju, rządu, który Cię okrada, nie dba o Ciebie i żyjesz tutaj wyłącznie dla odprowadzania podatków dla państwa i płacenia za fotki z fotoradarów? Chryste!.
Zgłoś
Pizkes 2013-01-30, 15:57
Coś mi się wydaje, że to jest fikcyjne konto, gdyż nie sądzę, aby Wojewódzki robił takie byki interpunkcyjne...
Zgłoś
Massdeath 2013-01-30, 16:28
Cortezik napisał/a:

W czoło się walnij. Szacunek? Do czego? Do kraju, rządu, który Cię okrada, nie dba o Ciebie i żyjesz tutaj wyłącznie dla odprowadzania podatków dla państwa i płacenia za fotki z fotoradarów? Chryste!.

Kraj i naród to nie ta banda sprzedajnych dziwek siedząca w cyrku. My jesteśmy narodem, każdy z osobna. Jeżeli lubisz być obrażany i zeszmacany przez lewackie ścierwa ...
Zgłoś
prozal 2013-01-30, 16:45
Ja i tak go lubię, a faktem jest, że ludzie w tym kraju wolą zajmować się cudzymi sprawami niż własnymi. Część ludzi go lubi część nie i już nie wiem co za sens ma toczenie jałowych dyskusji i podnoszenie sobie nawzajem ciśnienia.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-01-30, 17:53
@up Sęk w tym, że wojewódzki jest na czele tych którzy wolą zajmować się cudzymi sprawami niż własnymi. Swoją popularność zbudował na szydzeniu, obrażaniu, komentowaniu spraw innych ludzi na wizji. Teraz to się obróciło przeciwko niemu i posmakował tego co robił innym (za spore pieniądze) na sobie. Nagle coś się w jego światopoglądzie zmieniło i głosi, że wpierdalanie się w cudze sprawy jest be.
Zgłoś
S................l 2013-01-30, 18:52
petru23 napisał/a:

Nie kojarzę, aby psie gówno było symbolem narodowym. Wetknięcie weń flagi państwa, które określa granice absurdu chyba wiele gównu nie ujęło...
Co chwila wpisujecie obrażające teksty na rządzących, osoby publiczne a teraz taka zmiana? patriotyzm się odezwał z czeluści własnego "ja"?

do wszystkich:

Piękna riposta

A poważnie, Bongman - ty tak na serio? Flaga ważniejsza niż urząd prezydenta? To już poważnie stać cię tylko na dobre suchary ostatnio... Flaga gówno dowodzi. Masz umysł na poziomie plemion sprzed średniowiecza, skoro potrzebujesz symboli, by się z czymś identyfikować. To tylko przedmiot, mający ukazać "To my, Polacy a nie Niemcy), taka plakietka, jak "Jan Kowalski - biurowy" - równie dobrze mógłbyś wrzucić taką plakietkę do gówna i co? Powiedz, co się stanie? Yellow Stone zacznie się trząść? Ryży chuj zrobi się szatynem? A może Katarzyna Figura okaże się dziewicą? Pomogę ci, nic się nie stanie. Kompletnie nic i każdy rozsądny człowiek powinien to ogarnąć. Wsadzając flagę do gówna chciał pokazać, że zamiast prawdziwie dbać o kraj, zrobiliście z symboli istny fetysz. Chcecie laicyzacji państwa a wprowadzacie religię symboli narodowych, gdzie Kaczyński to relikwie, orzełek to bóg a flaga to swego rodzaju nowy "krzyż". Żałosne, jak do tego się modlicie i się tym wręcz podniecacie. Mając takich "patriotów" nic dziwnego, że mamy taką sytuację w kraju I jeszcze jedno - wrażliwość na tak chujowym punkcie tylko sprawia, że Ryży Chuj, Karłowaty Klon Skurwiel i Dildoręki Strzelec będą wykorzystywać to do manipulacji, dzielenia obywateli i urabiania wszystkich w dupę. Pora to zrozumieć, póki masz czas.
Zgłoś
gindek 2013-01-30, 19:22
BongMan napisał/a:

Bezdomny za powiedzenie kilku niecenzuralnych słów na Kaczyńskich został postawiony przed sądem i skazany.
Ten lamus za znieważenie symboli narodowych nie poniósł żadnych konsekwencji.

piwko za flage, bo masz racje.

jednak byłem prawie pewien ze bezdomny (raczej) nie poszedl siedziec, rzucilem okiem na google:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,3786844.html

az dziwie sie ze na wyborczej to znalazlem xd.

Niemniej jednak sprawa toczyła się w sądzie i chłopak mial cieplo, albo raczej miał by ciepło, bo teraz na ulicy marznie xd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem