18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Zapewne Kuba uważał, że wetknięcie flagi Polski w psie gówno będzie przednim żartem.

se.pl/rozrywka/plotki/przez-wojewodzkiego-i-flage-polski-w-psiej-kupie...

Niestety bardzo źli hejterzy muszą wszystkich krytykować bez żadnego powodu. Kuba jest smutny. Nie rozumie dlaczego na taką pozytywną postać jak on ludzie mówią coś złego. Daje tego wyraz na swoim fejsiku:

Źródło: facebook.com/kuba.wojewodzki.official.page/posts/140679882758846
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kickyourheadoff 2013-01-30, 6:40
To przykład wolności dziennikarskiej
Kilka lat temu dziennikarze min. p Pieńkowska zamykali się w klatce przed budynkiem sądu w jakimś miasteczku. Był to protest przeciwko skazaniu miejscowego redaktorka za zniesławienie
Oni czuja się już tak bezkarnie, że nie respektu dla wyroków sądu, a wybryki tego wyblakłego ćwoka są pokłosiem takich akcji
Zgłoś
K................o 2013-01-30, 6:53 3
ale we wszyscy pierdolicie

przynajmniej pośmiac sie mogę z rana
Zgłoś
bloodwar 2013-01-30, 6:56 4
Rozjebał mnie koleś który nawołuje do inteligentnej i merytorycznej krytyki a zaraz potem strzela kwiatka "niektórym gimnazjalistĄ". Kurwa, to jest kwiat inteligencji polskiej - z jednej strony debile niepotrafiący się wysłowić a z drugiej pseudointeligenciki stosujący tanią prowokację by wybić się na antenie
Zgłoś
D................D 2013-01-30, 6:57
i bardzo dobrze nie bede tolerował pedalskich małzenstw
Zgłoś
androgenius 2013-01-30, 7:40 2
Hahaha, kolo włozył w kupsko kawałek pomalowanego plastiku i wszystkie dupska pospinane. Idźcie w chuj.
Zgłoś
~Tołdi 2013-01-30, 7:43 7
vass napisał/a:

PIS-owskie kurwy toczą pianę, to lubię jak im żyła pęka
Czytajcie i słuchajcie oszołoma Cejrowskiego, jak Wam Kuba nie pasuje.

'

Odbyt boli?
Zgłoś
snik0 2013-01-30, 8:14 2
Rozpierdalają i sprzedają cały kraj, a wy się oburzacie jakąś zasraną flagą w gównie. Brak słów polaczki.
Zgłoś
SynBozy 2013-01-30, 8:18
Ale dajecie się zakręcić. Robiąc tę nagonkę tylko robicie mu reklamę - w mediach nie ma złego fejmu, każdy fejm jest dobry.
Niektórzy tacy starzy, a nie wiedzą jak działają media.
Zgłoś
petru23 2013-01-30, 8:18 7
BongMan napisał/a:

Bezdomny za powiedzenie kilku niecenzuralnych słów na Kaczyńskich został postawiony przed sądem i skazany.
Ten lamus za znieważenie symboli narodowych nie poniósł żadnych konsekwencji.

Nie kojarzę, aby psie gówno było symbolem narodowym. Wetknięcie weń flagi państwa, które określa granice absurdu chyba wiele gównu nie ujęło...
Co chwila wpisujecie obrażające teksty na rządzących, osoby publiczne a teraz taka zmiana? patriotyzm się odezwał z czeluści własnego "ja"?

do wszystkich:
Zgłoś
bed88 2013-01-30, 8:20 1
WItam mam idee zróbmy w całym internecie szmate z wojewódzkiego bo taką szmatą jest i wtedy skończą się pieniążki od tvn i reklamy i wreszcie szmata wróci na swoje smieci skąd sie wywodzi czyli : miasteczko o nazwie KOŃSKIE buahahahahaha a obnosi się jaki to on nie lepszy warszawiak... a to zwykły frajer i śmieć.!!! kto jest za nie to szerzy!
Zgłoś
OgarStaryx2 2013-01-30, 8:24 3
pseudo jebane polaczki już się napinają.
Zgłoś
gupichuj 2013-01-30, 9:16
I to jeszcze chodzi po ulicach? Oddycha polskim powietrzem? Znieważył Polaków
Zgłoś
sebbar1991 2013-01-30, 9:34 6
Jak to czytam co piszecie to na prawdę żal mi was. Wszyscy się podniecacie, że jesteście Polakami a jesteście Zwykłymi Zawistnymi Gnidami!!! Wszędzie gdzie czytam komentarze na każdej stronie pod jakimkolwiek artykułem potraficie tylko wyzwać, szydzić, poniżyć (będąc nikim). Jak stał ten... krzyż to wszyscy byliście przeciwko! Wszyscy wierzący... Poj**y kraj. O takich Patriotycznych Gnidach to mogę pisać parę dni!!! Tak idźcie głosować na PIS
Zgłoś
ppm 2013-01-30, 9:42 1
ale wy jesteście wszyscy popierdoleni. on żyje z waszego hejtu, gdyby nikt nie zwracał uwagi na to co robi to by go nie było, nie byłby sławny, nie miałby kasy i przestałby odpierdalać. a tak to on sobie siedzi w ferrari i cieszy ryja, że mu ojro spływa do kieszonki dzięki wam
Zgłoś
troflix 2013-01-30, 11:12 2
@bongman

sprawa huberta h. zostala umorzona a wiec nie zostal skazany. za to staruch siedzi 8 misiecy w areszczie na podstawie zeznan jakiegos typa, to jest masakra. albo ten autor bloka antykomor, to co sie dzieje w tym kraju teraz to jest paranoja :\

a wojewodzki to lajdak i cynik, jeden z najbardziej chujowych celebrytow w Polsce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem