jak zwykle nokia nie do przebicia...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Plecionkarz napisał/a:
A czy teraz istnieje taki model telefonu w którym nie skupiono się na wjebaniu jak najwięcej funkcji (aparaty, gierki, tablety, internety) ale rozbudowano go z dzisiejszymi możliwościami żeby miał zajebisty zasięg, baterię trzymającą np. 3 tygodnie i był nie do zdarcia? Jest takie coś bo bym kupił?
Proszę bardzo (sam mam i dużo potrafi zdzierżyć
Samsung Solid B2710
mateo819 napisał/a:
ja tam pierdolne o podloge na gwarancji i nic nie zauwazaja wiec mam nowy za free :o@Plecionkarz
Nie, bo telefon ma się zjebać po 2 latach jak już nie będzie gwarancji i masz kupić nowy. Najlepiej tej samej firmy, bo przecież wytrzymał 2 lata!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów