jak zwykle nokia nie do przebicia...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Tak to jest, jak w epoce smartfonow ma sie przedpotopowa cegle... Nie ma co plakac i pojsc do pracy.
@up ja moją avillą drapie się plecach i bardziej intymnych miejscach.. i odziwo działoa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Też miałem , ale w bogatszej wersji
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
kiedys miałem jakiegoś SE z metalową obudową (rozdupcała głowy) uratował mi ten fon raz życie ! szacun !!!
3310 dobry telefon ostatnio w biurku znalazłem 5510 o dziwo działa Te telefony są niezniszczalne, nie to co te dzisiejsze smartfony.
skoro dzisiejsze telefony nazywają się "smartfonami" to tamtejsze powinny być "hardfonami".
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
A czy teraz istnieje taki model telefonu w którym nie skupiono się na wjebaniu jak najwięcej funkcji (aparaty, gierki, tablety, internety) ale rozbudowano go z dzisiejszymi możliwościami żeby miał zajebisty zasięg, baterię trzymającą np. 3 tygodnie i był nie do zdarcia? Jest takie coś bo bym kupił?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów