18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
internet
u................t • 2011-02-15, 12:26
Jaś pyta dziadka:
-Dziadku jak wyście żyli w tamtych czasach? Przecież nie było ani Internetu, ani Gadu-Gadu ani Komórek i zero Czatu!
-Jasiu, wtedy to już wszystko było!
-Ale jak to? W tamtych czasach? ŻARTUJESZ???
-No bo tak: Twoja babcia mieszkała w Internacie, a gdy chciała się urwać ze mną na Gadu-Gadu to ja stałem na Czatach. A jak by nie było komórek to by nie było ani twojego ojca ani ciebie!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Chupacabra 2011-02-16, 16:45 5
Super żart. Z 5 lat temu go już znałem od 2 lat.
Zgłoś
=Lechu= 2011-02-17, 1:37 4
@up
A chuj nas obchodzi ile lat znasz ten kawał
Zgłoś
m................l 2011-02-19, 16:03 5
@up: a chuj mnie obchodzi co cię chuj obchodzi
Zgłoś
bartuzzi 2011-02-19, 16:10 12
Nie słyszałem tak cierpkiego żartu od kiedy Karol przestał je opowiadać w Familiadzie.
Z resztą pewnie i tak chuja was to obchodzi.
Zgłoś
Fedor 2011-02-19, 16:14 1
przaśny żarcik
Zgłoś
bogluto 2011-02-19, 16:24 2
To nie jest żart tylko jakieś marne opowiadanie o dziadzie który jebie smuty.
Zgłoś
N................r 2011-02-19, 16:43
Czyżby z demotów?
Zgłoś
k................a 2011-02-19, 16:55
moja babcia się uśmiała.
Zgłoś
Krysteeek 2011-02-19, 17:06
żydzi opowiadali ten dowcip dla Piusa I ... :|
Zgłoś
u................t 2011-02-19, 17:07 1
3 @up Twoja babcia się uśmiała jak zobaczyła Twojego pitolka!
Zgłoś
Drakooxxx 2011-02-19, 19:33
5 lat temu może ze starości zasługiwał na miano suchara, ale dzisiaj to gówno powinno już być usunięte
Zgłoś
u................t 2011-02-19, 19:34
@up a kogo kurwa obchodzi Twoje zdanie?
Zgłoś
poduszka 2011-02-19, 22:12
co jak co ale jak byś to cos wjebał na konkurs o suchary to kubek byłby twoj

no pian no gain
Zgłoś
n................t 2011-02-20, 0:05 3
żarcik beznadziejny, ale chociaż dzisiejsze "społeczeństwo" które nawet sra i oddaje mocz przy komputerze, nie potrafiąc przeżyć dnia bez telefonu będzie wiedziało, że kiedyś żyło się lepiej bez tego (nie licząc wojny). człowiek kształtował sam sobie charakter, charyzmę, uczył się mądrości w książek i szukania niż wpisania w google jakiś pierdół, i BAWIŁ SIĘ NA DWORZU.

no, to dawajcie, czekam na wrzuty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów