📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Połowa Sadoli teraz robi w pory
Nathaniel_Demerest napisał/a:
No co ty nie powiesz a ja chciałem napisać że ja to kręciłem i rozmawiałem z tym Ukraińcem. Miałbyć dopisek "materiał własny" a ty wszystko popsułeś!!111
Kiedy pisałem komentarz w temacie był tylko tytuł i nic nie znaczący film w twoim ojczystym języku którego ja i wieksza część tego portalu nie rozumie. Więc przestan się rzucać jakbym wyruchal ci matke i ładnie przepros, bo opis wrzuciles później.
Aż dziw że żaden napinacz nie napisał że wzialby nóż i go zajebal bo przecież co drugi tutaj by tak zarobil, no nie?
NIE nada zasrańcu! Nie nada! W sumie nasrał i przyznał się ze jest zasrańcem, bo nic mu nie odpowiedział na to, a mógł sie postawić, ale wiadomo, mądry kolo przed monitorem w swoim domku..
Tak, napinacz i pizdeczka w jednym dostał za swoje i pewnie popuścił w spodnie pry tej akcji z nożem. niestety w obecnej, że się tak wyrażę, sytuacji polityczno - militarnej na Ukrainie tak naprawdę nie do końca wiadomo jaki był powód napinki typa i kim jest ten wojskowy.
Kończ waść wstydu oszczędź. Fakt, że ten matoł został złamany psychicznie w przedbiegach samym pewnie popisowym zatrzymaniem... Mogł ten typ sam do niego jechać i się rozgadać. Nie mam zamiaru go bronic bo chuj z tym cepem, ale przyznacie, że wjazd ludzi w mundurach itp itd mogło go spłoszyć i kto wie czy nie pokusiłby sie o jedną próbę w cztery oczy przed "procedurą" .
PS. nie mozna chłopa bardziej wkurwić niż zagrozić życiu jego rodzinie... To jest jak zapędzenie w kąt dzikiego zwierza, a wtedy jest moc, nieśmiertelność i 0 litości...
PPS. Jeszcze co mnie urzekło... Typ dawał słowo oficera, że 0 pomocy i nikt nic nie widział niczym w 9 kompani... Mają zasady skurwysyny
PS. nie mozna chłopa bardziej wkurwić niż zagrozić życiu jego rodzinie... To jest jak zapędzenie w kąt dzikiego zwierza, a wtedy jest moc, nieśmiertelność i 0 litości...
PPS. Jeszcze co mnie urzekło... Typ dawał słowo oficera, że 0 pomocy i nikt nic nie widział niczym w 9 kompani... Mają zasady skurwysyny
Jeszcze ktoś uważa ,że Rosjanie i powstańcy w Donbasie to w większości ludzie bez honoru?
Wróci do domu, zainstaluje TORa, zmieni nick i mu nawtyka jeszcze bardziej. Tacy się nie zmieniają.
Administratorze Donaldzie Tusku. Cześć mój drogi Jak tam? Z Sopotu zamierzasz się wynosić? Jeśli tak, to się nie śpiesz. Przyjdę do ciebie z wielkim nożem. Żyję obok, także to tylko moment, lepiej wybiorę. Pozdrów krewnych.
@maksymilian45 mowisz masz :
ja bym tam wzial ten noz i go zajebał
a tak serio, trzeba rozroznic dwie kwestie czyli potyczke slowna nawet z wyzwiskami z anonimowym nickiem od realnych grózb. grozba nie jest tekst typu "ale bym cie zapierdolil jakbym cie spotkał" ale tekst ktorego uzyl owy rusek o dlugim nozu, zajebaniu rodziny, wiem gdzie mieszkasz. dodatkowo zrobil to na portalu bez nickow ale z twarza, imionami, nazwiskami. takze nie generalizujmy wszystkiego i tez nie popadajmy w paranoje. jezeli ktos nas wyzywa wezmy to na smiech albo olejmy bo debil debilem pozostanie. dziekuje dobranoc i brawa dla zolnierza
ja bym tam wzial ten noz i go zajebał
a tak serio, trzeba rozroznic dwie kwestie czyli potyczke slowna nawet z wyzwiskami z anonimowym nickiem od realnych grózb. grozba nie jest tekst typu "ale bym cie zapierdolil jakbym cie spotkał" ale tekst ktorego uzyl owy rusek o dlugim nozu, zajebaniu rodziny, wiem gdzie mieszkasz. dodatkowo zrobil to na portalu bez nickow ale z twarza, imionami, nazwiskami. takze nie generalizujmy wszystkiego i tez nie popadajmy w paranoje. jezeli ktos nas wyzywa wezmy to na smiech albo olejmy bo debil debilem pozostanie. dziekuje dobranoc i brawa dla zolnierza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów