Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No co ty nie powiesz a ja chciałem napisać że ja to kręciłem i rozmawiałem z tym Ukraińcem. Miałbyć dopisek "materiał własny" a ty wszystko popsułeś!!111Zajebane z satistic.ru
Zanim tutaj wszyscy napiszą, że dobrze mu tak, że pizdeczce się należało trzeba zwrócić uwagę na jedną rzecz. Najlepszym co niesie za sobą internet jest anonimowość(oczywiście nie zawsze pełna). To gwarantuje w jakimś stopniu wolność wypowiedzi i swobodny przesył informacji. Zawsze znajdą się tacy, którzy będą nadużywać tej wolności i będą obrażać innych ludzi i grozić im bez pokrycia (patrz większość komentarzy na sadisticu), ale moim zdaniem nadrzędną wartością jest wolność słowa. Ma ona większe znaczenie, niż poczucie bezpieczeństwa czy urażone uczucia. Dlatego będę bronić tego komentatora pizdeczki, a nie bandyty, który stwarza realne zagrożenie dla jego życia. Wolę internet, w którym każdy grozi każdemu niż internet jako regulowaną przestrzeń służącą do poprawnej komunikacji. Trzeba to zaakceptować, bo za 20 lat każdy człowiek będzie miał swoje internetowe ID i chipa w dupie, który będzie się łączył z chmurą i jak tylko będzie się coś komentowało to będą wyświetlane wszystkie dane i zdjęcia.
No i własnie Pan wojskowy postanowił ułatwić mu swobodę wypowiedzi a wręcz przejść od słów do czynów, skoro groził mu nożem i jego rodzinie, to prosze, masz nóż, rob to co zapowiadałes
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów