i przestał kozaczyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i przestał kozaczyć
Real to pizdy. Bardzo chętnie z nimi spotkam się w sądzie i udowodnię swoją rację.
Po pierwsze art 216 tak nie brzmi
Po drugie kodeks karny nie dotyczy osób prawnych. Jeśli została naruszona godność osoby prawnej można zastosować pozew powołując się na naruszenie dóbr osobistych. A dokładnie spółka jest osobą prawną, nie sam klub.
Raczej nie naruszył dóbr osobistych (reputacji) spółki akcyjnej, która jest właścicielem klubu Real.
Mógłby zgłosić co najwyżej na policję.
Po drugie kodeks karny nie dotyczy osób prawnych. Jeśli została naruszona godność osoby prawnej można zastosować pozew powołując się na naruszenie dóbr osobistych. A dokładnie spółka jest osobą prawną, nie sam klub.
Raczej nie naruszył dóbr osobistych (reputacji) spółki akcyjnej, która jest właścicielem klubu Real.
Mógłby zgłosić co najwyżej na policję.
real, tesco, auchan i carrefour... to chuje, nie, nie jestem dzieckiem
Dobra ludzie, dawać mi tu link do tych pizd, przegrzmocę ich jak Thor swojego brata tym młoteckiem.
Attero132 napisał/a:
Real to pizdy. Czekam na wezwanie, a tak serio jak można klub traktować jak osobę?
Facebook nie jest środkiem masowego przekazu. Portal społecznościowy jest miejscem masowej wymiany informacji ale nie jest prawnie zakwalifikowany jako masowe źródło informacji więc nie ma szans...
Ot czasy nastały że za napisanie prawdy siedzieć można pójść
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Raikiri73 napisał/a:
piłka nożna=sport dla pedałów
mma = sport dla super pedałów (ściskanie się na ringu ze spoconym facetem, serio? )
współczuję, że tak się bawisy z ojcem
Pozdrawiam pedałów nożnych
[quote]Facebook nie jest środkiem masowego przekazu. Portal społecznościowy jest miejscem masowej wymiany informacji ale nie jest prawnie zakwalifikowany jako masowe źródło informacji więc nie ma szans...[\quote]
Internet, mój drogi, jest środkiem masowego przekazu. Internet.
Internet, mój drogi, jest środkiem masowego przekazu. Internet.
do tego debile
art. 226
§ 1. Kto znieważa funkcjonariusza publicznego lub osobę do pomocy mu przybraną, podczas i w związku z pełnieniem obowiązków służbowych,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
(...).
§ 3. Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej Polskiej,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
art. 226
§ 1. Kto znieważa funkcjonariusza publicznego lub osobę do pomocy mu przybraną, podczas i w związku z pełnieniem obowiązków służbowych,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
(...).
§ 3. Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej Polskiej,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów