i przestał kozaczyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
i przestał kozaczyć
Bara to cioty !
Co to kurwa są środki masowego komunikowania ? Polska język, trudna język
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Tak na serio to sport dla pedałów.
Mma panowie.
Mma panowie.
Chodzi o osobowość prawną. Tak. Klub piłkarski w świetle prawa jest osobą prawną.
grzechu5444 napisał/a:
Visca el madryt.
Mma panowie.
piłka nożna=sport dla pedałów
mma = sport dla super pedałów (ściskanie się na ringu ze spoconym facetem, serio? )
jebac te wszystkie smieszne klubiki i ich zakompleksionych "kibicow" co nigdy na meczu nie byli
Z tego co wiem, Real to sieć hipermarketów ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Real to pizdy
Po prostu nie popieram gejowych sportów
Preferuję sporty strzeleckie, nie powiesz mi że strzelanie do tarczy jest gejowe
A swoją drogą... słabszego wyzwiska nie dało się wymyślić? Mogłeś mówić to bym się sam lepiej zwyzywał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów