📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeśli miało to śmieszyć to przykro mi, nawet nie rusza. Jeszcze pedziami śmierdzi...
No i jeszcze nieudolnie wykonany dubstep...
Chyba za szybko się wypaliłem na tym serwisie, mimo, że jestem tu od kilku dni...
Nie tędy droga do sławy!
No i jeszcze nieudolnie wykonany dubstep...
Chyba za szybko się wypaliłem na tym serwisie, mimo, że jestem tu od kilku dni...
Nie tędy droga do sławy!
Gejowskie w chuj!!!
Nie dam piwa
Takie gejowskie cwele tworzą klimat wrocławia...
Utwór geniuszem swej prostoty ociera się o boskość.
Pięknie pokazuje świat ludzi tworzących aplikacje internetowe.
Z tym portalem ma niewiele wspólnegoh, ale ja jestem wdzięczny za wstawkę.
Pięknie pokazuje świat ludzi tworzących aplikacje internetowe.
Z tym portalem ma niewiele wspólnegoh, ale ja jestem wdzięczny za wstawkę.
Ale jesteście zjebani, niech ktoś z Was zrobi coś takiego, ciekawe czy będzie lepsze i będziecie mieli do siebie tyle dystansu
pierdolicie jak potłuczeni, filmik zrobiony z jajem i dystansem do siebie, w dodatku w pełni profesjonalnie.
piwo leci!
piwo leci!
no tak, jak się nie potrafi zrobić nic normalnego to trzeba się wydurnić jak jebany pajac przed kamerą i pozytywne opinie od gimbazy gwarantowane, "yyy bo mają dyyystans", pierdolę taki dystans bo to nawet nie jest zabawne tylko żałosne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów