Jakbym za hejtowanie chciał zbierać piwa synku, to bym je zbierał. Za hejtowanie popularnych rzeczy dla gimbusów piwek nie zgarniesz.
Widać boli was dupa, że gracie w chujową grę i podniecacie się nią tylko dlatego, że jest to modne
No rzeczywiście, nazywaj mnie synkiem bo jesteś staruszkiem starszym o 3 lata.
Rozumiem, że wszystkie gry są dla Ciebie chujowe bo jesteś pro elo ziomem, ruchasz się cały czas i zarywasz dupy na mieście każdego wieczora? No widzisz, jednak każdy spędza czas inaczej.
I nie, nie napierdalam 10 godzin dziennie przy kompie, więc sobie daruj.
Nie przeczytałem całego posta bo nie płacą mi za czytanie wypocin plebsu. Chcę tylko powiedzieć, że żeby nazywać się gimbusem czy synkiem nie muszę znać twojego wieku, możesz być nawet ode mnie 40 lat starszy, interesuje mnie tylko to, że jesteś debilem.
interesuje cie to ze on jest debilem ?
mnie nie
skyrim sryrim...
Diablo kurwa!
P.S niema jeszcze zbiorczego na ta chujowa gre ?
Widzę, że komuś tu Skyrim nie odpalił
Nie przeczytałem całego posta bo nie płacą mi za czytanie wypocin plebsu. Chcę tylko powiedzieć, że żeby nazywać się gimbusem czy synkiem nie muszę znać twojego wieku, możesz być nawet ode mnie 40 lat starszy, interesuje mnie tylko to, że jesteś debilem.
No to zajebiste masz zainteresowania, szlachto spod Żabki.
Chamski chłam. Goście od bethesdy postarali się o zajebisty theme song.
zgadzam się z matikiem, najlepszy soundtrack jaki słyszałem w grze.
No niestety pioseneczka IDENTYCZNA jak w Settlers V... Z resztą w paru innych grach też bym wygrzebał...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów