18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
TsenAng 2011-12-17, 17:12 5
Aexalven, i tak jesteś chujem.
Zgłoś
Earth 2011-12-17, 17:15 9
Aexalven napisał/a:

Jakbym za hejtowanie chciał zbierać piwa synku, to bym je zbierał. Za hejtowanie popularnych rzeczy dla gimbusów piwek nie zgarniesz.

Widać boli was dupa, że gracie w chujową grę i podniecacie się nią tylko dlatego, że jest to modne

No rzeczywiście, nazywaj mnie synkiem bo jesteś staruszkiem starszym o 3 lata.
Rozumiem, że wszystkie gry są dla Ciebie chujowe bo jesteś pro elo ziomem, ruchasz się cały czas i zarywasz dupy na mieście każdego wieczora? No widzisz, jednak każdy spędza czas inaczej.
I nie, nie napierdalam 10 godzin dziennie przy kompie, więc sobie daruj.
Zgłoś
rdn2k3 2011-12-17, 18:48
ma ktos źródło bez tych pedalskich tekstów bo filmik jest klasa a themesong mi jerzy włosy na dupie ?
Zgłoś
Feragas 2011-12-17, 19:04
Gdyby ta gra była taka fajna jak to wygląda na trailerach....
Zgłoś
Alonso 2011-12-17, 19:37
dajcie spokój z tymi reklamowymi postami skyrim
Zgłoś
kicimus 2011-12-17, 19:57 2
co jak co ale me gusta mnie rozjebalo usmialem sie hehe
Zgłoś
D................i 2011-12-17, 21:15 3
Aexalven napisał/a:

Nie przeczytałem całego posta bo nie płacą mi za czytanie wypocin plebsu. Chcę tylko powiedzieć, że żeby nazywać się gimbusem czy synkiem nie muszę znać twojego wieku, możesz być nawet ode mnie 40 lat starszy, interesuje mnie tylko to, że jesteś debilem.

interesuje cie to ze on jest debilem ?
mnie nie
Zgłoś
terraxus 2011-12-17, 22:07 1
Jezu chryste ludzie... nie potraficie się czasem trochę pośmiać? Skyrim to fajna gra ale nie jakiś nietykalny cud nad cudami żeby nie można było robić z niego jakichkolwiek żartów... filmik wcale nie jest chamski, ma po prostu być śmieszny i tyle.
Zgłoś
Takeda 2011-12-17, 23:28 4
Darki napisał/a:

skyrim sryrim...
Diablo kurwa!

P.S niema jeszcze zbiorczego na ta chujowa gre ?

Widzę, że komuś tu Skyrim nie odpalił

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
p................o 2011-12-17, 23:45
Nie ma to jak się wyzywać z powodu gry komputerowej. Jeden i drugi jest tak samo głupi.
Zgłoś
Earth 2011-12-18, 0:15
Aexalven napisał/a:

Nie przeczytałem całego posta bo nie płacą mi za czytanie wypocin plebsu. Chcę tylko powiedzieć, że żeby nazywać się gimbusem czy synkiem nie muszę znać twojego wieku, możesz być nawet ode mnie 40 lat starszy, interesuje mnie tylko to, że jesteś debilem.

No to zajebiste masz zainteresowania, szlachto spod Żabki.
Zgłoś
Szwancolot 2011-12-18, 2:21
matik1993 napisał/a:

Chamski chłam. Goście od bethesdy postarali się o zajebisty theme song.

czarny83 napisał/a:

zgadzam się z matikiem, najlepszy soundtrack jaki słyszałem w grze.

No niestety pioseneczka IDENTYCZNA jak w Settlers V... Z resztą w paru innych grach też bym wygrzebał...

otworzoczy000 napisał/a:

jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

Zgłoś
Siddie 2011-12-18, 11:13
Jak choćby w Morrowind, odgrzewany kotlet, ale wciąż smaczny

Chuj, Dupa, Cyce, Cipa, Chuj
Zgłoś
WinterWolf 2011-12-18, 13:10
Ktos wie co to za utwor?
Zgłoś
Niwer 2011-12-18, 14:28
WinterWolf napisał/a:

Ktos wie co to za utwor?

The Elder Scrolls V Skyrim OST - Dragonborn
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów