Kto nie zna ENG niech tu nawet nie pisze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Chamski chłam. Goście od bethesdy postarali się o zajebisty theme song.
zgadzam się z matikiem, najlepszy soundtrack jaki słyszałem w grze.
Matiku i czarny, czemu niby chamski? Kurwa, to że dobry, nie znaczy że nie możnasię z tego śmiać -.-
fucking cool, oh my god jest genialne
fucking cool, oh my god jest genialne
Świetnie, teraz gdy będę przeżywał heroiczne bitwy ze smokami przy świetle księżyca to będę słyszał "RUB IT IN! RUB IT IN!"
Ja tam i tak wole słoik musztardy
Taka gra wyszła a mi się kurwa wczoraj karta graficzna spaliła... Ma ktoś zbędne 600zł?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Co to jest za gówno
Co do soundtracku to jest niezly i tylko tyle, genialny to moze byc z vagrant story czy chrono crossa, ciezko o dobry soundtrack w dzisiejszej dobie masowych produkcji, gdzie liczy sie grafika, co widzimy w skyrimie, gra jest wciagajaca jak czarna dziura, ale nie jest genialna, nie przesadzajmy do chu*a. A filmik smieszny, jak kogos nie smieszy to niech spie*dala i tyle!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów