Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Myślałem, że się ruchają w środku.
Ja jak miałbym się szarpać z najebanym to bym powiedział "to się pierdol " i zamkną dzwi..... Po chuj do mnie dzwonicie jak typ nie chce . trzeba się spytać czy chce pan interwencji policji,karetki,straży pożarnej itd .... Bo tu ewidentnie kurwa sam sobie by zaszkodził tylko... No i ekologą bo wypuścił tyle CO2 i inne związki ciężkie .
Dlatego oni są policjantami, a Ty nikim z piwnicy ¯\_(ツ)_/¯
Ja jak miałbym się szarpać z najebanym to bym powiedział "to się pierdol " i zamkną dzwi..... Po chuj do mnie dzwonicie jak typ nie chce . trzeba się spytać czy chce pan interwencji policji,karetki,straży pożarnej itd .... Bo tu ewidentnie kurwa sam sobie by zaszkodził tylko... No i ekologą bo wypuścił tyle CO2 i inne związki ciężkie .
A skąd ty wywnioskowałeś że gość jest najebany. Pewnie każdego leżącego na ulicy jak spotkasz to od razu bierzesz za najebanego. Nawet jak jakoś jest najebany to nie znaczy że nie potrzebuje pomocy abstynencie kurwa. W takich sytuacjach jak na filmie, stojąc i patrząc na to był byś tyle wart co ten pickup po spaleniu.
Walisz hejta? za uratowanie życia? pfff.. to chuj Ci w dupe cwelu i właśnie takie kurwie jak Ty, powinny spłonąć w takim iż oto pickupie. Brawo dla psów, zrobili to za co przysięgę składano.
Tylko w Polsce jak coś zrobisz to do końca życia wyciągają ci przy każdej sprawie. Nawet kurwa mandaty. Zatarcie skazania w Polsce to kolejna fikcja prawna.
Dlatego oni są policjantami, a Ty nikim z piwnicy ¯\_(ツ)_/¯
Mówisz do gościa co ma "silver" przez "w" napisane w nicku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów