oraz zamaskowani vs unmaskowani czyli dziel i rządź...
nie zapomnijcie po mnie pojechać dla wirtualnych piw
ale ja mam cię w dupie. dlaczego dzbanie mam cię chronić kosztem swojego komfortu? Wyp... do chałupy i nie wychodź z niej jak się boisz
Piwko halman za materiał własny... Żartowałem z tym piwkiem
Bo to sie nazywa odpowiedzialność zbiorowa dzbanie, mieszkasz w mieście to dostosowujesz sie do pewnych zasad a jak ci sie nie podoba mieszkanie między ludźmi z wodą w kranie, odprowadzeniem ścieków, prądem, gazem i sklepami pod dupą to wypierdalaj do lasu, tam sie możesz nie myć miesiącami i nikt ci tego nie wypomni.
Nie ma podstawy prawnej do noszenia maseczek więc dziewczęta stulcie pipkę i zostańcie w domu
powtarzam jeszcze raz- mam cię w dupie, nic mnie z tobą nie łączy.
z drugiej strony głupotą jest noszenie maseczek na świeżym powietrzu
Haha, kolejny Graal ameb: brak podstawy prawnej. To idź baranie do Trybunału Konstytucyjnego i zakładaj sprawę jak dostaniesz „bezprawny” mandat. Po 5 letniej batalii twoje zamulone, tępe oczy zobaczą pismo o treści „z powodu sytuacji NADZWYCZAJNEJ brak podstaw do anulowania mandatu
A on ma w dupie ciebie gamoniu. Masz zakładać maskę bo jak nie to 5 stów, albo sam będziesz spierdalał jak ten pokurcz z filmu i w pizdę dostaniesz od 45 kilowej policjantki
Nie dociera do zakutych łbów cywilizowana argumentacja, to batem was trzeba jak stado baranów
To władza cię rucha. EOT
Jebany tepaku, na chuj mi wypisujesz o absurdach i o zamykaniu lasów, skoro ja mowie o maseczkach? Masz autyzm? Mowa jest o zakładaniu maseczki, co mnie obchodzi Szumowski czy Trump?
Jebany tepaku po raz drugi, na chuj wypisujesz o chamskim i specjalnym kaszleniu na innych, skoro przy zwykłym mówieniu, pierdolona amebo, tez rozpryskujesz ślinę tylko w mniejszym stopniu, czesto niewidoczne gołym okiem? Wszyscy bez wyjątku maja zakładać maseczkę i kogo to kurwa obchodzi czy kaszlesz jak świnia, czy normalnie? I tak i tak masz ja zakładać, bo to nie tylko o kaszlenie chodzi. Ja pierdole was sie namnożyło tępaków jak szczurów
Kolejny kurwa..
O kurwa, jeszcze tego kwiatka znalazłem w tym wysrywie
Nawet nie wiesz półmózgu ze wlasnie sie zaorałeś, bo sam przyznajesz, ze występuje zjawisko „chmury”. A jak myslisz, mentalny plebsie, jak taka chmura z kropelkami pary wodnej mogła powstać? Czyżby np. podczas rozmowy dwóch osób między sobą? Czaisz juz jak tępy jestes? Wlasnie maseczka ma ograniczyć wytwarzanie takich chmur. I powtarzam OGRANICZYĆ, a nie zlikwidować
Jaki lol
Jak mowisz to plujesz na ludzi Nie potrafisz mowic i oddychac bez plucia na innych to naprawde musisz miec niezle
Chmura sie zrobi czy tak czy siak wiec na co maseczka amebo?
Zakladaj maske, skacz jak Ci rzad kaze. Po co dalem przyklady politykow czy innych ? Oni wiedza, ze to glupota ale Ty i inni podobni do Ciebie wierza w te glupoty i dlatego nawet mi Ciebie nie zal. Oni moga a Ty nie Wirus ich nie tyka a Ciebie moze...
Nie ty jebany idioto, to nie było za maskę, a za uciekanie przed policją, co już jest przestępstwem, ale tak to jest jak jest się tępym dresiarzem, zero wiedzy, tylko browar i feta we łbie. Z resztą Halmann mam ten film co wcześniej wgrałeś, ale zaraz usunąłeś, chcesz to go opublikuję, bo pokazałeś tam swój ryj.
Nie no, rece opadają... Wszystko juz zostało powiedziane i wypunktowane, my job is done here. Dodam tylko, ze Trump ma koronawirusa, ale on w przeciwieństwie do czarnuchow z wodogłowiem jest miliarderem, nie leczy sie w państwowych szpitalach, nie zajmuje w nich miejsca, bo ma swoje własne szpitale, wiec tak - on moze sobie chodzić bez maseczki. Moze tez ci wyruchac stara jesli tylko by miał ochote na raszple, albo nasrac ci na leb, a ty chuja bedziesz mogl z tym zrobic. Kasa rzadzi swiatem, dziwko
Nie no, rece opadają... Wszystko juz zostało powiedziane i wypunktowane, my job is done here. Dodam tylko, ze Trump ma koronawirusa, ale on w przeciwieństwie do czarnuchow z wodogłowiem jest miliarderem, nie leczy sie w państwowych szpitalach, nie zajmuje w nich miejsca, bo ma swoje własne szpitale, wiec tak - on moze sobie chodzić bez maseczki. Moze tez ci wyruchac stara jesli tylko by miał ochote na raszple, albo nasrac ci na leb, a ty chuja bedziesz mogl z tym zrobic. Kasa rzadzi swiatem, dziwko