oraz zamaskowani vs unmaskowani czyli dziel i rządź...
nie zapomnijcie po mnie pojechać dla wirtualnych piw
ale ja mam cię w dupie. dlaczego dzbanie mam cię chronić kosztem swojego komfortu?
Wyp... do chałupy i nie wychodź z niej jak się boisz
Przecież ten bez maseczki biegł jak upośledzony. Pięknie obrazuje antymaseczkowców Do porzygu juz w mediach, na fb "nie zakładaj maseczki, ona cię nie ochroni". Kurwa gamoniu, jak kaszlesz to zasłaniasz ryj ręką, żeby nikogo nie opluć, nie? I właśnie od tego jest maseczka, ma Ci zatkać jebany ryj przed pluciem dookoła. A wiec logiczne, ze cię nie chroni tylko innych, deklu
Gówno zasłonisz ręką to bariera nie do pokonania dla drogi kropelkowej... A maseczka jest jak sito
Policyjmym kurwom zawsze chuj do mordy
Nie ty jebany idioto, to nie było za maskę, a za uciekanie przed policją, co już jest przestępstwem, ale tak to jest jak jest się tępym dresiarzem, zero wiedzy, tylko browar i feta we łbie. Z resztą Halmann mam ten film co wcześniej wgrałeś, ale zaraz usunąłeś, chcesz to go opublikuję, bo pokazałeś tam swój ryj.
Przecież ten bez maseczki biegł jak upośledzony. Pięknie obrazuje antymaseczkowców Do porzygu juz w mediach, na fb "nie zakładaj maseczki, ona cię nie ochroni". Kurwa gamoniu, jak kaszlesz to zasłaniasz ryj ręką, żeby nikogo nie opluć, nie? I właśnie od tego jest maseczka, ma Ci zatkać jebany ryj przed pluciem dookoła. A wiec logiczne, ze cię nie chroni tylko innych, deklu
Policyjmym kurwom zawsze chuj do mordy