📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby chociaż na czas Euro policja miała więcej praw, to byłoby spokojniej na ulicach.
Ci wszyscy pseudo kibice dostaliby kilka razy pałą po żebrach i byłby spokój, przynajmniej do czasu zagojenia się stłuczenia.
Ci wszyscy pseudo kibice dostaliby kilka razy pałą po żebrach i byłby spokój, przynajmniej do czasu zagojenia się stłuczenia.
wielki ukłon w stronę Policji, tłumienie w zarodku to najlepsza metoda
No i tak kurwa powinno to wyglądać
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
"... Dobrze, bardzo dobrze ..." Tylko pytanie kto zaczął, nie popieram zadymiarstwa na ulicach, ale tym kurwom w większości przypadków się należało ...
WujekSeszka Moim zdaniem policja już ma za dużo praw. Ale zrozumiesz to jak pobiją Ci żone, zdemolują chate, zabiorą komputer, zajmą konta bankowe tylko za to że pisałeś nie poprawne komentarze na Władze.
PS. A co do filmu to nie co się podniecać, zachowali się tak jak powinni.
PS. A co do filmu to nie co się podniecać, zachowali się tak jak powinni.
@WujekSeszka, odechce Ci się takich komentarzy jak oberwiesz gumową kulą z shotguna za nic.
Domyslam sie, ze zapewne 90% z tych co sie podniecaja nawet z domu nie wyszla, wiec nakresle jak bylo naprawde.
Bylem w samym centrum tego wszystkiego, mowie o tej cywilizowanej czesci i wcale tak strasznie nie bylo. Byly gazy armatki palki i inne kutasy i tak naprawde nie bylo mozliwosci zeby cos sie dzialo. Ten to pewnie szybe zbil, wyzwal policjantow i sie wkurwili. Ja stalem z browarem w reku i gadalem z jakims wlasnie policjantem i nie bylo kurwa sily zeby ktos sie dopierdolil o jakis duperel. Przeskrobal, zarobil i koniec.
No a ci co sie chcieli napierdalac to plan wykonali, powybijali sie i nikt nikomu w droge nie wchodzil.
A ze banda idiotow zaczela napierdalac ludzi bo maja niebieska koszulke zamiast czerwonej to coz, bardzo mi jest z tego powodu przykro.
Podsumowujac Polska mistrzem Polski i czekam na jakies porzadne materialy z godziny 00:00
Bylem w samym centrum tego wszystkiego, mowie o tej cywilizowanej czesci i wcale tak strasznie nie bylo. Byly gazy armatki palki i inne kutasy i tak naprawde nie bylo mozliwosci zeby cos sie dzialo. Ten to pewnie szybe zbil, wyzwal policjantow i sie wkurwili. Ja stalem z browarem w reku i gadalem z jakims wlasnie policjantem i nie bylo kurwa sily zeby ktos sie dopierdolil o jakis duperel. Przeskrobal, zarobil i koniec.
No a ci co sie chcieli napierdalac to plan wykonali, powybijali sie i nikt nikomu w droge nie wchodzil.
A ze banda idiotow zaczela napierdalac ludzi bo maja niebieska koszulke zamiast czerwonej to coz, bardzo mi jest z tego powodu przykro.
Podsumowujac Polska mistrzem Polski i czekam na jakies porzadne materialy z godziny 00:00
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów