18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Ciekawa historia znaleziona w internecie:

"Dostałem prośbę o opisanie nietypowych sposobów udzielania pomocy. To opisuję.

Wezwanie do wsi, na granicy rejonów. Daleko, droga kiepska, oględnie mówiąc. Wzywający dodzwonił się do sąsiedniej stacji Pogotowia, która potrafiła nam przekazać tylko tyle, że jedziemy do starszego pana z bólem w klatce piersiowej...
Wezwanie powszechne, może być poważne, ale możemy się natknąć na zgagę albo bóle kręgosłupa...
Do tego, Dyspozytor wysyła nas w kodzie drugim.
Wyjaśniam: kod pierwszy to bezwzględnie sygnały, bo dramat. Kod trzeci w zasadzie nie powinien dotyczyć zespołu ratunkowego, bo to wizyta dla lekarza POZ (akurat...).
Kod drugi to zmora dla zespołu. Bo oznacza: jeżeli kierownik ma ochotę, to lećcie na gwizdkach, a jak nie, to na spokojnie.
W wolnym tłumaczeniu: nie udało mi się zebrać porządnie wywiadu, więc zrzucam odpowiedzialność na was. Miłego wyjazdu, chłopcy

Ponieważ miejsce zdarzenia było naprawdę daleko, no i miałem jakieś złe przeczucia, poleciłem jazdę na szybko. Czyli błyskoteka, wyjce i cała naprzód.
Przypominam: wezwanie do bólu w klatce piersiowej, najpewniej zawał...
Wpadamy na podwórko, potem do chałupy.

Widoku, jaki się nam ukazał, nie zapomnę nigdy:
na podłodze pokoju leży facecik, wyjący z bólu jak potępieniec. Na brzuchu ślady bieżnika opon, jakieś duże, tak na oko. Więc pytam:
- Co dolega, co boli?
- Uuuuuuu... wszystko, panie wszystko!!!
- A od kiedy tak jest?
- A od kiedy mnie traktor przejechał!!!
Ból w klatce, nieprawdaż....
Sytuacja była poważna, choć groteskowa.

Nasz Dziadunio kierował pojazdem rolniczym. Nawalony jak szpak. A że ciągnik nie zapewnia dawki adrenaliny podobnej do prowadzenia Ferrari, usnął sobie słodko na siedzeniu...
I wypadł prosto pod to wielkie kolisko z tyłu ciągnika.
Rodzina była oczywiście również zanietrzeźwiona tak solidnie, że zorientowali się w sytuacji dopiero, kiedy traktor zatoczył na polu wielkie koło i wracając do domu walnął w ścianę stodoły.
Wtedy rozpoczęto poszukiwania pechowego operatora.
I tu zaczyna się piekielnie skuteczna pomoc medyczna ze strony rodziny...

Znaleźli. Wydłubali wbitego w pole dziadka ŁOPATAMI...
Trzymając za połamane i zwichnięte kończyny donieśli do domu.
A tam, najpierw wezwali karetkę, podając jedyny powód wezwania, jaki pamiętali. Bo jak sąsiad tak wzywał, to przyjechali, więc działa.
I - jako, że dochtór miał przyjechać - trza było dziadka wyszykować...

Kiedy weszliśmy, jedna osoba próbowała oskrobać mu oblicze brzytwą, na sucho, druga polewała powstałe rany wodą kolońską "Czar pegeeru", zaś dwie kolejne w pocie czoła prostowały powykręcane nogi celem upchnięcia ich w nogawkach świątecznych (do szpitala w końcu jedzie, do miasta) portek...
Byli tak zapamiętali w dziele przerabiania biedaka na modela, że musieliśmy siłą odsunąć ich od ledwo żywego z bólu człowieka, żeby unieruchomić pogruchotane kończyny i podać środki przeciwbólowe...
Udało nam się pozbierać pechowego traktorzystę.

Niestety, historia bez happy endu. Na skutek wielomiejscowych złamań miednicy i kończyn, starszy pan zmarł w szpitalu, na stole operacyjnym...
Do dziś nie wiem, na ile przyczyniła się do tego fachowa i pełna oddania pomoc, jaką otrzymał od najbliższych...
Na moją wyobraźnię działa zwłaszcza obrazek podważania dziadka łopatami, celem wydobycia z dziury w glinie..."

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
N527 2014-06-18, 16:30 3
Ło boże toż to na piekielnych w zeszłym roku było, weź znajdź następne części i dołącz do tematu bo tez są zajebiste.
Zgłoś
c................r 2014-06-18, 16:34 4
Historia może i ciekawa, ale za niedodanie źródła jest W1, więc masz:
piekielni.pl/21193
Zgłoś
-=coma=- 2014-06-18, 16:55 1
clubber napisał/a:

Historia może i ciekawa, ale za niedodanie źródła jest W1, więc masz:
piekielni.pl/21193

Nie tam znalazłem. Nawet nie wiedziałem, że jest na piekielnych bo nie odwiedzam tej stronki. Ale dziękuję za link, pewnie od dziś będę tam zaglądał
Zgłoś
throatpenetrator 2014-06-18, 17:08 49
Miałem coś podobnego, tyle że ja zjebałem.

Jechałem do roboty, gdy zobaczyłem porozpierdalane krzaki i ze 2 ułamane drzewka, z krzaku wystawała dupa samochodu wjebanego maską w ziemię.

Gość jechał ze 160 i nie wyrobił na zakręcie, najzwyczajniej przeleciał przez rów ziemi wbijając się w miękką ziemie, a najciekawsze było to że siedział obok auta zupełnie przytomny.

Prosił tylko o wodę, no to zadzwoniłem po karetkę, podałem gościowi butelkę wody z auta no i poczekałem na przyjazd karetki.
Wszystko cacy, pogadalimy my, nic go nie bolało, zabrali go do szpitala gdzie zmarł z powodu obrażeń wewnętrznych, ja zaś w domu się dowiedziałem że wody ofiarom takich wypadków się nie podaje.
Może nie byłem nawet pośrednią przyczyną zgonu, ale szans na przeżycie nie zwiększyłem :/
Zgłoś
nobas 2014-06-18, 17:17
czyta ktos tu takie referaty?
Zgłoś
Gordon 2014-06-18, 17:23 122
@nobas
Każdy, kto potrafi i lubi czytać, czyli większość na tym portalu i wszyscy wyedukowani ludzie.

A jak się jest głąbem, to się potem zadaje takie pytania.
Zgłoś
nobas 2014-06-18, 17:51
gordon glab to cie robil skoro nie potrafisz wyrazic swojej opinii nie ublizajac drugiej osobie bardzo wyedukowany zbieraczu truskawek z Hiszpanii
Zgłoś
twinspark 2014-06-18, 17:55
Ja słyszałem o przypadku, że w szpitalu nie udzielili pomocy rolnikowi, bo był brudny i śmierdzący. Rodzina nie głupio kombinowała z przystrajaniem dziadzia, ale mogli poprzestać na delikatnym umyciu (nie ran).
Zgłoś
mateuszmatel 2014-06-18, 18:10 17
nobas na chuj się przypierdalasz zadajesz głupie pytania to dostajesz głupie odpowiedzi, a jeśli przerasta Cię kilka linijek tekstu to wypierdalaj na portal z samymi obrazkami.
Zgłoś
PustySocho 2014-06-18, 18:16 2
jestem zniszczony, zacząłem się śmiać od momentu z łopatą ...
Zgłoś
MrR.I.P. 2014-06-18, 18:18 2
Historia Hellraisera z piekielnych. Bajarza i fantasty. Ale prawdopodobna, znając polskie chłopstwo.
Zgłoś
R................x 2014-06-18, 18:24 8
Łopaty w ruchu, strojenie i perfumowanie... jak dla mnie to oni już się szykowali na pogrzeb. Pewnie ktoś już na strychu trumnę zaczął sklejać.
Zgłoś
MrBasior 2014-06-18, 18:30
Za długie nie czytam.
Zgłoś
endriu875 2014-06-18, 19:35 2
nobas napisał/a:

gordon glab to cie robil skoro nie potrafisz wyrazic swojej opinii nie ublizajac drugiej osobie bardzo wyedukowany zbieraczu truskawek z Hiszpanii

on zbiera truskawki a ty dalej ssiesz swojego ojca o kieszonkowe na nowe rurki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem