📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daniel01 napisał/a:
prawo to prawo ty debilu..........pójdziesz z bronią w miasto??????
Powiedział kurwa jebany muppet który wypnie dupę i da się wyruchać przez byle śmiecia ze straży miejskiej bo co...bo prawo to prawo. Dzięki wam system gnoi obywateli.
Miles87 napisał/a:
Podobno facet oficjalnie deklarował że popiera bosaka. Za taką głupotę i tak był delikatnie potraktowany.
Głupotę powiadasz ?
Hołota Hołownię hołubi dosłownie.
Hołownię hołubić to Polskę zgubić !
A żeby nie było przypinania mi czasem łatki pisowca to:
Andrzej Juda - antynacjonalista , żydofil i taki zabawny służalczy Toudie u boku księciunia Trumpa.
-----------------------------------------------------
Odbyto-centrysta Biedroń gej kałowy
Wuj mu w dupę do połowy
----------------------------------------------
Wykidajło Błońska bez niej lepsza będzie Polska!
-----------------------------------------------------------------
Koświniak Kamysz do koryta dorwać się ma zamysł
------------------------------------------------------------------
Trzaskowski Rafał Rabiejowi dupy dawał
A gej kałowy Rabiej zaraża Hivem najsłabiej.
------------------------------------------------------------------
Wolę Bosaka , Żółtka albo Tanajno
Reszta to podstawione systemowe łajno.
Tylko głupiec powtarza w kółko tę samą czynność oczekując innych rezultatów.
Jeśli teraz i wyborcy po raz kolejny poprą platformę aby po kilku latach znów wrócić do PiSdzielców to dopiero będzie turbo-głupota.
Kiedyś sadolowe robactwo nie dawało powiedzieć złego słowa na kościół, potem na milicjantów, a teraz jak widać znalazły się też takie upośledzone downy, które bronią nawet mongołów ze straży miejskiej. Ja pierdolę
Tak to jest jak burakom się w dupie poprzewraca i myślą że ich prawo nie dotyczy bo coś tam.
znany kucharz .. i co z tego ? prawo to jest prawo , trzeba go przestrzegac , a jak nie to do auswitz birkenau powinno sie ludzi wysylac i rozpalic piece tam trzeba znowu, niemcy dali nam cala potrzebna infrastrrukture
Chujek źle zaparkował i się później pewnie sadził ale tego już na filmie niema.
garota napisał/a:
Powiedział kurwa jebany muppet który wypnie dupę i da się wyruchać przez byle śmiecia ze straży miejskiej bo co...bo prawo to prawo. Dzięki wam system gnoi obywateli.
o i jest sebix forumowy, wskazówka jebie skalę sebixometra, jp 5000% tak ?
DuchCzempa napisał/a:
Kiedyś sadolowe robactwo nie dawało powiedzieć złego słowa na kościół, potem na milicjantów, a teraz jak widać znalazły się też takie upośledzone downy, które bronią nawet mongołów ze straży miejskiej. Ja pierdolę
Nie rozumiem w czym problem? Przychodzi ci policja/straż miejska i mówi "Źle pan zaparkował, mandat 200zł i przeparkować lub odholujemy" Ty na to ok auto przeparkuje, ale mandatu nie przyjmuję, bo się z nim nie zgadzam , proszę skierować sprawę do sądu, tam sobie wyjaśniasz sprawę przedstawiasz swoje stanowisko a w między czasie jeszcze bym uderzył do urzędu miasta o zezwolenie na parkowanie przed swoim miejscem pracy w celu dostaw (można to załatwić i powinien to już dawno ogarnąć, jak normalny urząd to mu jeszcze kopertę namalują) . A nie kurwa szarpać się, wygrażać i utrudniać jak jebany bezmózgi mongoł HWDP, bo służby mają w głębokim chuju twoje problemy ale jak ty ich będziesz wkurwiał to się dowiesz jakie oni mają uprawnienia.
Eknen napisał/a:
facet prowadzi biznes , daje miejsca pracy , płaci podatki a w tym zjebanym mieście nie może na chwilę zaparkować pod swoim miejscem pracy?
.
I co z tego wynika? Chcesz mu opierdolić pęto, że płaci za pracę, a nie napierdala batem po grzbiecie? Albo jest prawo, albo jest wjebane? Chyba że ktoś możne mieć wyjebane na prawo- ale to jest chyba kasta albo mafia, co nie?
Akcja sprzed miesiąca, podobno typ był naspawany jakimś hujstwem, nie śledziłem tematu
jebau napisał/a:
Widać, że kucharzyna ma coś nie tak ze łbem
Oho, polactwo już się zbiega dojebać swojego.
Sadol bawi, sadol uczy. Tzn.straż miejsca ma uprawnienia aby skuć obywatela? To takie ogólnopolskie przepisy czy każdy prezydent/rada miasta ustala sobie w ramach obowiązujących uprawnień?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów