Sadole założą chyba taką grupę interwencyjną.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Przynajmniej niech lepsze słuchawki sobie kupią, albo jakiekolwiek niech sobie kupią żebym nie musiał tego czegoś słuchać w środkach komunikacji miejskiej lub w miejscach publicznych.
ale co tam, pewnie i tak zaraz dostane warna od moda . pozdro
Prawdziwy z ciebie męczennik
Zaczely pojawiac sie obrazki z kwejka, zlecieli sie i antyfani dubsteopu...
Adrianadernew napisał/a:
Jebani Chejteży z was.
Pisze się hejterzy, idź kurwa po słownik i lepiej na sadola nie wracaj jeśli się go całego na pamięć nie nauczysz
Ale co wy chcecie od dubstep'u może brzmi jak wiertarka ale o gustach się nie dyskutuje i to że tobie się coś nie podoba to wcale nie oznacza że jest brzydkie. Ja tam np lubie dubstep właśnie za to że brzmi jak wiertarka i puszczony głośno ryje beret lepiej niż nie jeden filmik z działu hard.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów