Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze kurwie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?
W regulaminie było gdzieś napisane, że komentarz nie może się składać z jednego wyrazu (czy jakoś tak), więc pewnie o to chodziło.
Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze kurwie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?
Admini usuwają też komentarze, jak napiszesz tylko jedno słowo.
Admini usuwają też komentarze, jak napiszesz tylko jedno słowo.
Co w jego przypadku, to go przerosło.
Ściemniasz coś. Skąd wiem? Bo ja usunęłam ten komentarz a w powodzie usunięcia miałeś podane: Jedno słowo w poście / nadmiar emotikonek. Pkt. 4.6. sadistic.pl/regulamin.htm
Nawet jeśli bym się pomyliła i coś źle kliknęła, to w pobliżu podanego przeze mnie powodu nie ma takich, które w swojej treści miałyby to, o czym piszesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów