📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co za ofermy buhahahah
miszczkurde napisał/a:
klasycznie to że dwa magazynkiA wystarczyło klasycznie wpakować typowi kulę w łeb
wyglada jakby gliniaze mieli wczesniej szkolenie w Polsce?
Nie wylewaj waćpan wina!
Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze kurwie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?
Sztruks napisał/a:
Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze k***ie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?
Nie sraj żarem !
Zdecydowanie sadol to nie portal dla ciebie. Jest srik tok, pejszbuk, jeb z dzidy itd. To śa portale dla ciebie jak żeś taki wrażliwy.
A upewniło mnie to jak sprawdziłem twój profil kiedy dołączyłeś...
Nie podoba się ? Usuń konto i po sprawie.
dobrze że podpisali że to Floryda bo myślałem że znowu nasze ciamajdy w błękitnych mundurkach
wyglada jakby gliniaze mieli wczesniej szkolenie w Polsce?
U nas teraz nie ma kandydatów i biorą dzieciaki jak i dziadków jak leci, grube kulawe też, nawet bez matury. A po studiach jak się znajdzie to święto, i chłop się zwalnia po 1-2 latach patrząc z jakimi przygłupami musi służyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów