Może lepiej zadać pytanie na chuj mu auto skoro ma paraliż w nogach ? Jak będzie jechał, flinstone mode ?
Jeszcze nie widziałem passata b6 (bo to chyba passat) dla niepełnosprawnych z gazem w łapie ...
Myślę że wjebanie gazu w łapę to był akurat najmniejszy problem jak go dostosowywali dla niepełnosprawnego.
Po drugie: transformers kurwa.
youtube.com/watch?v=GtsrJOQ-zWo
Ty, papciu wyżej, jak zwykle typowy jebany rasista, komentarz pod piwo ee ?
Może lepiej zadać pytanie na chuj mu auto skoro ma paraliż w nogach ? Jak będzie jechał, flinstone mode ?
Jeszcze nie widziałem passata b6 (bo to chyba passat) dla niepełnosprawnych z gazem w łapie ...
Mój teściu ma również paraliż w nogach.
Prawko od 30-40 lat, dostosowane (z gazem w łapie i autom. skrzynią) MK3 od dwóch lat i mogę śmiało stwierdzić, że nie jednego sprawnego kierowcę nakrywa czapką - zarówno pod względem kultury jazdy jak i pokonywanych kilometrów.
Gościu na filmie, ułatwia sobie jak może i tak skomplikowane życie. Więc nie pierdol tutaj o flinstone mode, bo być może, jutro sam będziesz poruszał się techniką - snail mode..
Ty, papciu wyżej, jak zwykle typowy jebany rasista, komentarz pod piwo ee ?
A Ty Papciu nie jeździj po niepełnosprawnych, bo Ci tego, co on ma nie życzę. Co do rasizmu i dowcipów o czarnych, chłopie weź się nie napinaj, bo to sadistic.pl a nie dzień dobry tvn. Jakbym napisał coś o cyganach, żydach, Polakach, czy żółwiach ninja, to by Ci było lepiej?
Nie znasz mnie, to się o mnie nie produkuj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów