Deweloper zapomniał dopisać, że istnieje możliwość adaptacji na tor do kręgli, minigolfa, a zimą curlingu.
Deweloper zapomniał dopisać, że istnieje możliwość adaptacji na tor do kręgli, minigolfa, a zimą curlingu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejka jeleni już mlaska pod drzwiami.
- mieszkanie 110 m2, dwupoziomowe, gdzie 40 przypadało na korytarz - podobne spierdolenie jak powyżej
- mieszkanie 83 m2, z 3 (!!!) kiblami obok wyjścia . Jeden obok drugiego.
Tylko czekam aż ta bańka jebnie jak dobiją z cenami mieszkań do sufitu.
To co się odpierdala z rynkiem mieszkań to jest jakaś jebana patologia. Ceny idą tak w górę dopóki nie dojdą do jakiegoś jebanego monstrum. Dziwie się że banki dają kredyty hipoteczne na tak napompowane ceny. Jak rozglądałem się 2 lata temu za mieszkaniem to już ceny były dojebane. Wolałem kupić pod moim miastem działkę 1000 metrów i wybudować dom prawie 3 razy powierzchniowo większy niż te klatki dla gołębi. Najlepsze jest to że to jest 13 km od centrum miasta i zapłacę za to tyle co za kawalerkę... No kurwa kalkulacja prosta.
Tylko czekam aż ta bańka jebnie jak dobiją z cenami mieszkań do sufitu.
Po prostu ceny sie wyrownuja do tego co jest na zachodzie, nie mowie ze to jest dobre bo pewnie ze jest zle - dla osob zarabiajacych 2tys to tragedia.
Nie mniej jednak to nie jest banka i bedzie co raz gorzej, wszystko to dopiero jebnie jak ludzi nie bedzie stac na splate tych pojebanie ogromnych kredytow. Slyszalem juz o ludziach ktorzy majac jeden kredyt, wzieli kojeny na wklad wlasny a pozniej kolejny kredyt na 700 klockow zeby kupic dom, jak stopy pojda do gory to tacy ludzie beda pierwsi do ksacji
Szkoda mlodych... ale co tam lepiej jebac po 500 zl kazdemu za gówniaka, dawac 13stki za przekupstwo, no i ruchac kota w zaciszu warszawskiego osiedla
Po prostu ceny sie wyrownuja do tego co jest na zachodzie, nie mowie ze to jest dobre bo pewnie ze jest zle - dla osob zarabiajacych 2tys to tragedia.
Nie mniej jednak to nie jest banka i bedzie co raz gorzej, wszystko to dopiero jebnie jak ludzi nie bedzie stac na splate tych pojebanie ogromnych kredytow. Slyszalem juz o ludziach ktorzy majac jeden kredyt, wzieli kojeny na wklad wlasny a pozniej kolejny kredyt na 700 klockow zeby kupic dom, jak stopy pojda do gory to tacy ludzie beda pierwsi do ksacji
Szkoda mlodych... ale co tam lepiej jebac po 500 zl kazdemu za gówniaka, dawac 13stki za przekupstwo, no i ruchac kota w zaciszu warszawskiego osiedla
Swoją drogą czytałem ostatnio że sporo osób właśnie z UK, DE czy FR kupuje mieszkania w polsce pod wynajem. Są firmy, które ogarniają wynajem a zagraniczniak tylko zbiera hajs. Druga sprawa to osoby, które mają już mieszkanie czy dom a biorą kredyt na kolejne aby zarabiało na kredyt plus nawiązka. Dlatego rynek się kręci i kręcić będzie. Stąd też kurewsko wysokie ceny za wynajem(większe niż chociażby rata kredytu). Ale tu masz rację to jebnie w momencie jak się trochę gospodarka skurwi, ceny za wynajem mieszkań (które są na kredyt np.) pójdą w dół i wzrost wynagrodzeń zahamuje. Będzie wysyp mieszkań na sprzedaż po kosztach aby tylko kredyt spłacić. I chyba wtedy będzie dobry czas na kupno mieszkania
Swoją drogą czytałem ostatnio że sporo osób właśnie z UK, DE czy FR kupuje mieszkania w polsce pod wynajem. Są firmy, które ogarniają wynajem a zagraniczniak tylko zbiera hajs. Druga sprawa to osoby, które mają już mieszkanie czy dom a biorą kredyt na kolejne aby zarabiało na kredyt plus nawiązka. Dlatego rynek się kręci i kręcić będzie. Stąd też kurewsko wysokie ceny za wynajem(większe niż chociażby rata kredytu). Ale tu masz rację to jebnie w momencie jak się trochę gospodarka skurwi, ceny za wynajem mieszkań (które są na kredyt np.) pójdą w dół i wzrost wynagrodzeń zahamuje. Będzie wysyp mieszkań na sprzedaż po kosztach aby tylko kredyt spłacić. I chyba wtedy będzie dobry czas na kupno mieszkania
Polska do tej pory byla tania, na szczescie ukochany milosciwie nam panujacy krasnal, ktory ni chuja nie rozumie jak pomoc mlodym daje co sie da swoim, starym. Na prawde na polityke mam wyjebane, tylko jak slysze ze chca do 500 plus dac Jeszcze 100 bo inflacja, to co kurwa dadza ludziom ktorzy nie maja na wklad wlasny albo nie dostana kredytu bo jarus zajebal od nowego roku taka minimalna krajowa ze pracodawca daje kase pod stolem ? Zeby nie bylo, ja mam gdzie mieszkac. Po prostu zal mi tych ktorym starzy nie pomoga bo dzis jest 3 x ciezej kupic pierwsze mieszkanie niz za moich czasow. Niestety skonczy sie tak jak pisalem, bedzie tak jak w USA, nie beda splacane kredyty i wszystko pierdolnie, nikomu nie zycze, sam mam kredyt, niestety banki nie zaostrzaja wymogow kredytowych a ludzie sie kredytuja na potege.
.
Idealne mieszkanie na gabinet lekarski/dentysytczny/fizjoterapeutyczny, okuliste, fotografa no w chuj możliwości gdzie ludzie czekają na usługę. Skrajnie po lewej deska rejestracji, potem w korytarzu rząd krzeseł do oczekujacych no i po lewej właściwy gabinet do którego ludzie sa wołani. Wymarzona wręcz geometria dla ludzi, którzy potrafią coś w wymyślić!
.
Dewelopee przeczyta i od jutra bedzie 600 klockow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów