Bo sprzedawał wieprzowe kiełbaski. Madryd
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Bo sprzedawał wieprzowe kiełbaski. Madryd
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I prawidłowo, już za niedługo Hiszpanie wycofają się z produkcji - jambon...
swoją drogą dobra ale wolę włoską, bardziej mi podchodzi.
swoją drogą dobra ale wolę włoską, bardziej mi podchodzi.
Sieste se zrobił , tam to jeden chuj i tak ciapate praktycznie. Daja sie dymać w dupe jak i włosi z temperamentem swoim słynnym haha
heh, nie da się dać 20go piwa hahahahahahah
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Inzynier dowiódł, że od czerwonego mięsa płonie planeta
Spalić wszystkich inżynierów.
Ciekawe jakbym w takiej sytuacji wjebał mu podwójną dawkę 9mm podskórnie na uspokojenie...
To jest Makembne Ubrugu, światowej klasy specjalista ds. analizy i rozprzestrzeniania się ognia. Przeprowadził analizę bezpieczeństwa rozprzestrzeniania się ognia w tym sklepie. Niech Was jednak nie zwiedzie jego imponujący tytuł – swoje ekspertyzy rozwijał, uciekając przed płomieniami w rodzinnej wiosce, gdzie piekł kozy w tak niekontrolowany sposób, że nawet współplemieńcy bali się interweniować. Jego unikalne podejście do problemu opiera się na teorii: 'Gdzie jest ogień, tam ja już byłem wcześniej'. Makembne ma również dar wprowadzania środków bezpieczeństwa, takich jak strategiczne rozmieszczenie misek z wodą, które podobno w jego kraju uchodzą za zaawansowaną technologię, wręcz czary. Jak sam mówi, jego 'afrykańska intuicja' pozwala przewidzieć pożary z dokładnością do trzech dni, co w połączeniu z umiejętnością biegania na 100 metrów daje niezrównaną skuteczność ewakuacji. Warto też wspomnieć, że swoje raporty sporządza w ojczystym języku, który w tajemniczy sposób przypomina bębnienie w kodzie Morse'a, co czyni je niemal niemożliwymi do odczytania.
Da się uprawiać bawełnę pod Madrytem???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów