Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja też "bezpartyjny" ale trzeba przyznać że Tusk to kawał kurwy i zdrajcy. Nienawidzę skurwiela rudego.
Jedyna rzecz z którą można się zgodzić to żeś skończona ruska onuca. Pozdro600.
Każdy z nas kiedyś będzie stary i oderwany od rzeczywistości, ale nie każdy będzie kurwą przez całe życie
Pociesz się tym, że twoje bękarty będą uczyć się w szkole o premierze Tusku jako bohaterze narodowym, który w swojej politycznej karierze osiąga historyczne sukcesy w kraju i za granicą. A o ruskich kurwach spod znaku zjednoczonej prawicy świat zapomni natychmiast, kiedy tylko mateczka Rasijja padnie na ryj po przegranej wojnie z Ukrainą i skończą się ruski diengi do finansowania naszych lokalnych onuc.
A jak to się ma do tematu? Gdyby nie kaczor to mielibyśmy murzynków wchodzących do silnika samolotu na Okęciu?
Ja to myślę, że jesteś polityczny trol z pisowkiej popierdoliny, która nawet na sadolu przy filmiku idioty drugiego końca świata jako winnego wskażesz Tuska. Deszcz na stadionie - wina Tuska. Wada elementu konsyrukcji stadionu? Wina Tuska. Murzyn w silniku? Tusk.
Ja jebie. Nie jestem za żadna z partii a wręcz przeciwnie ale rzygać się chce wchodząc na sadola i czytając takie spierdoliny politycznych jebanych troki internetowych. Gdzie moderacja?j qniech więcej takiego ścierwa tu nie będzie.
Nie zesraj się
Tfusk chciał mieć takich inżynierów u siebie w PL...
Przypominam, że już przed napaścią kacapów na Ukrainę PiS wpuścił znacznie więcej imigrantów niż PO.
Przypominam, że już przed napaścią kacapów na Ukrainę PiS wpuścił znacznie więcej imigrantów niż PO.
Wszyscy już zapomnieli, ilu Czeczenów ściągnął PiS za poprzedniej kadencji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów