UK
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
UK
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak patrze na to i kurwa może lepiej jakby Putin jebną atomem będzie można legalnie takie ścierwa eliminować.... Bo na razie są pod ochronką policji i sądów.
i kurwa co.... nikt nic... Nie m ucinania łap za złodziejstwo tylko głaskanie po jajach to macie... Pewnien wielki człowiek powiedział "mordować ich tak, abt czuli, że umirają" ohhh Panie Jeremi
Typowe głupie brudasy/czarnuchy na akcji krojenia fantów. Mogli chociaż wziąć jakieś nożyce do cięcia metalu/trytytek, które zabezpieczają przed kradzieżą te demówki smartfonów, z których nawet nie można dzwonić...
I to wszystko w imię ajfona. Dzieciom odpierdala od tej chęci lansu na który ich nie stać. To jest jak sens życia.
Zastrzelić i tyle w temacie.
Baronessa napisał/a:
Typowe głupie brudasy/czarnuchy na akcji krojenia fantów. Mogli chociaż wziąć jakieś nożyce do cięcia metalu/trytytek, które zabezpieczają przed kradzieżą te demówki smartfonów, z których nawet nie można dzwonić...
Raz że nie można dzwonić, a dwa że ich zdalne i trwałe zablokowanie to jest moment.
A to nie na tym polega marketing, żeby ludzie robili co w ich mocy żeby posiadać określone przedmioty? Oni faktycznie robią wszystko co w ich mocy.
Ochrona powinna wpaść z gazem i zrobić porządek. Po czym wszystkim tym małpom mielone z ryja zrobić i wypierdolić pod galerie albo na śmietnik od razu to może by reszta się zastanowiła czy warto niszczyć cudzą własność ryzykując wymianę zdrowych kości twarzoczaszki na miał kostny i krwiaki.
Ludzie dają im „przyzwolenie” na takie akcje! Powinni kurwy rozpierdolić na strzępy
Betatesterzy to przeszłość.
Teraz są kopatesterzy....
Teraz są kopatesterzy....
silwerbalk napisał/a:
Tak patrze na to i kurwa może lepiej jakby Putin jebną atomem będzie można legalnie takie ścierwa eliminować.... Bo na razie są pod ochronką policji i sądów.
O ja pierdolę ... jebną ? zawsze mówiłem, że to ćwierćmózgi popierają tego bandytę . Czarne inżyniery, lekcje złodziejstwa brali chyba od ruskich sałdatów.
Po łapie upierd... ć. Temat znika. No ale lewackie rządy dadzą im jeszcze odszkodowanie
Baronessa napisał/a:
Od kiedy małpy posługują się narzędziami innymi niż patyk?
A za kontuarem gdzie stoi diler,są szuflady z gotowymi,zapakowanymi w pudełka zestawami.
Ale czego się spodziewać po negroidach.
Ale czego się spodziewać po negroidach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów