Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skup się na prawdziwych problemach na świecie a nie się dopieprzasz na siłę do niemiec.
W Polsce przecież nie ma demokracji ani konstytucji i są łamane prawa człowieka.
Wiem co piszę bo w tvn pani dorotka wellman i monika olejnik mi mówiły.
@up
Skup się na prawdziwych problemach na świecie a nie się dopieprzasz na siłę do niemiec.
W Polsce przecież nie ma demokracji ani konstytucji i są łamane prawa człowieka.
Weź się zamknij, kurwa
Ani to oryginalne, ani zabawne, a tylko robisz z siebie jeszcze większą, atencyjną kurwę. To nic osobistego, po prostu wkurwia mnie ciągłe wałkowanie tego samego żartu.
@up
Zamknij pizde.
no poza tym że strzela ślepakami..
Poprawcie mnie, jeśli mam zwidy, ale w 5 sekundzie poszła mu tylna szyba.
To nic osobistego, po prostu wkurwia mnie ciągłe wałkowanie tego samego żartu.
A nas już wkurwia że ci inżynierowie, lekarze, kobiety i dzieci ciągle okazują się nie tymi którymi mieli być. Dlatego żart Veltura będzie śmieszny jeszcze przez 30 kolejnych lat.
A nas już wkurwia że ci inżynierowie, lekarze, kobiety i dzieci ciągle okazują się nie tymi którymi mieli być.
A mnie to chuj obchodzi. Ich kraj - ich problem.
Dlatego żart Veltura będzie śmieszny jeszcze przez 30 kolejnych lat.
Te POPiS-owe, manipulacyjne gierki polityczne są raczej żenujące, niżeli zabawne, więc ten "żart" dla mnie, nigdy nie był, nie jest i nie będzie zabawny.
A mnie to chuj obchodzi. Ich kraj - ich problem.
Jak by cie chuj obchodziło to byś nie jęczał o żarty na ten temat.
A powinno to wszystkich obchodzić bo też jesteśmy w Europie i prędzej czy później te szambo dopłynie też do nas.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów