📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zobaczyli umywalkę, a to przecież stoi w sprzeczności z tradycją ich gównolandii...
Ten Pierwszy to jakaś cipa, nawet z pięści nie umie zajebać, Gruby tylko z cegłą potrafił podejść za to chudy jaki byk i taki zawzięty
Spadł laczek, aż dziwne że przeżył. Pewnie wkrótce umrze...
Trzeba przyznać, że ten ninja w czerwono czarnej blizie jest wyjątkowym debilem. Ze cztery razy się przewrócił próbując uderzyć Pan Jabiego.
Trzeba przyznać, że ten ninja w czerwono czarnej blizie jest wyjątkowym debilem. Ze cztery razy się przewrócił próbując uderzyć Pan Jabiego.
Dupaapud napisał/a:
Spadł laczek, aż dziwne że przeżył. Pewnie wkrótce umrze...
Nie bez powodu ma opaskę. Pusciły szwy na czaszce i istota szara się wylała.
No, ale w końcu uzgodnili maksymalną wielkośc ciągu głównego czy nie?
Piwo za opis.
opis 10/10, łap piwo
Po klapkach, wątpliwej brudnej karnacji i upierzeniu osobników wnioskuję pochodzenie z kraju zalegającego kałem na ulicach.
Tyle było okazji złapać czerwonego za jaja. Szybko by małpce odechciało się podskakiwać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów