18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Imie_jego_44 2015-01-30, 9:26 2
Głupota inżynierów nigdy nie przestanie mnie zadziwiać, ale w sumie z ich wąskimi horyzontami to nie dziwne, że ludzie- kalkulatory nie radzą sobie z codziennym życiem.
Zgłoś
grubystefan 2015-01-30, 10:06 14
up: Ja jestem inżynierem i idę o zakład, że przeczytałem w życiu więcej książek niż Ty przeczytasz do końca życia. I w życiu sobie super radzę. To pewnie dlatego, że zarabiamy 4x więcej niż Wy nieograniczeni bezrobotni humaniści
Zgłoś
~tip.top 2015-01-30, 10:13 8
Fake, nie ma czarnych inżynierów

Imie_jego_44 napisał/a:

Głupota inżynierów nigdy nie przestanie mnie zadziwiać, ale w sumie z ich wąskimi horyzontami to nie dziwne, że ludzie- kalkulatory nie radzą sobie z codziennym życiem.

Większego debilizmu chyba jeszcze nie czytałem. Gdyby nie my inżynierowie to wy humaniści byście swoje horyzonty poszerzali przy świeczkach, zgłębiając wiedzę zawartą w ludowych przekazach
Zgłoś
crossdressphyxia 2015-01-30, 10:14 4
Imie_jego_44 napisał/a:

grubystefan napisał/a:

up: Ja jestem inżynierem i idę o zakład, że przeczytałem w życiu więcej książek niż Ty przeczytasz do końca życia. I w życiu sobie super radzę. To pewnie dlatego, że zarabiamy 4x więcej niż Wy nieograniczeni bezrobotni humaniści

O kurwa, cisnąć po humanistach jest cacy, ale złe słówko na Janusza- Inżyniera powiedzieć jest be.

Nie zesrajcie się. Nic nie mam do jednych i do drugich, bo każdy jest kurwa potrzebny. Wkurwia mnie tylko pokazywanie swej niby wyższości na każdym kroku. Miejcie żesz zdrowe podejście.
Zgłoś
bleblebator1 2015-01-30, 10:15 1
@Imie_jego_44
A nauczyłeś się już na pamięć zwrot "a może frytki do tego"
Tak na marginesie, gdyby nie inżynierowie to by nie było dzisiaj komputerów, samochodów, samolotów itp.
To wszystko wzięło się można wręcz powiedzieć z marzeń ludzi mających wiedzę inżynieryjną.
Nie mógłbyś fapać nawet do gazetki z gołymi babami, bo nie było by gazetek.
Tak, jestem inżynierem i konstruktorem.
Zgłoś
bach 2015-01-30, 10:17 4
@up&up nie szastajcie słowem "humanista" jeżeli nie znacie jego znaczenia, kmioty
Zgłoś
kaktus83 2015-01-30, 10:19 8
Zgłoś
IOI 2015-01-30, 10:20 4
znowu debilna dyskusja jaki zawod jest lepszy...
Zgłoś
~tip.top 2015-01-30, 10:22 3
IOI napisał/a:

znowu debilna dyskusja jaki zawod jest lepszy...

Takie dyskusje są najlepsze
Zgłoś
Imie_jego_44 2015-01-30, 10:37
crossdressphyxia napisał/a:

O kurwa, cisnąć po humanistach jest cacy, ale złe słówko na Janusza- Inżyniera powiedzieć jest be.

Nie zesrajcie się. Nic nie mam do jednych i do drugich, bo każdy jest kurwa potrzebny. Wkurwia mnie tylko pokazywanie swej niby wyższości na każdym kroku. Miejcie żesz zdrowe podejście.

heh, dokładnie.
Inżynierowie nie mają dystansu, a dystans do otoczenia to cecha ludzi inteligentnych także powyżsi krzykacze potwierdzają moją tezę.
Swoją drogą to z ripostami też kiepsko, ale rozumiem, że ten prztyk z "a może frytki do tego" to jak "chyba ty" w przedszkolu" na więcej brak inteligencji.
Zgłoś
gregor40 2015-01-30, 11:51 5
Imie_jego_44 napisał/a:

heh, dokładnie.
Inżynierowie nie mają dystansu, a dystans do otoczenia to cecha ludzi inteligentnych także powyżsi krzykacze potwierdzają moją tezę.
Swoją drogą to z ripostami też kiepsko, ale rozumiem, że ten prztyk z "a może frytki do tego" to jak "chyba ty" w przedszkolu" na więcej brak inteligencji.

Dystansu może nie mam, ale 5 średnich krajowych wpada co miesiąc. Fair deal.
Zgłoś
bleblebator1 2015-01-30, 12:09 1
Imie_jego_44 napisał/a:

heh, dokładnie.

Nawet łepek w jakimkolwiek technikum o jakimkolwiek profilu technicznym wiedziałby, że takie sprowadzenie motoru nie uda się, że te dwie dechy trzeba spiąć byle czym, aby się nie rozlazły. Coś takiego mógł wymyślić humanista. Dla inżyniera białe to białe, czarne to czarne, coś działa albo nie, 0 lub 1. Dla humanisty dwa dodać dwa to może mniej niż cztery, może więcej niż cztery, napisze tysiąc stronicową rozprawę i wyjdzie mu "być albo srać, oto jest pytanie"
Zgłoś
L................5 2015-01-30, 12:16
brazylia i wszystko jasne
Zgłoś
Arciasty 2015-01-30, 12:30
O kużwa, a powiadają że Bałtyk jest brudny. Swoją drogą to była sztacheta zagłady.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem