Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@radek225 pojedź do Rosji, poznaj normalnych ludzi, to się przekonasz czy są tacy źli jak ich opisujesz
Aha, i stracił by wtedy podstawy do takiego pierdolenia w necie, które najwyraźniej zastępuje mu hobby
@radek225 pojedź do Rosji, poznaj normalnych ludzi, to się przekonasz czy są tacy źli jak ich opisujesz
Wszyscy nie są źli. Na pewno znajdziesz ruska, który nie jest alkoholikiem, który dobrze zarabia i chodzi do pracy, i nie mam tu na myśli oligarchów. Na pewno znajdziesz uczciwego, pracowitego cygana, Niemca szczerze żałującego holocaustu, ogarniętego Amerykanina, dla którego JuEsEj nie jest pępkiem świata, czy ciapatego muzułmanina nie mającego beretu zrytego swoją religią. Są to wyjątki potwierdzające regułę niestety.
Pierdolnięty jesteś , tylko smerfy
Z ruskimi różnie bywało... a trochę ich znam i z racji wykonywanego zawodu (nie kurwa nie jestem kierowcą tira)
sporo czasu z nimi spędzam.
Toteż : JEśli chodzi o rosjan naprawdę fajni ludzie (tacy zwykli) gościnni, ciepli, z poczuciem humoru - są "nami" sprzed 30 lat...mają niewiele, ale wszystkim się podzielą, umieją się bawić, im radość w duszy gra w tym nudnym i szarym jak pizda kraju (rosja..)
Za to ukraińcy...
łooooo kurwa.....
ło jaaaa pierdole......
Powiem tak... NIGDY nie odważyłem się zjeść czegokolwiek czego sam nie odpakowałem na tym kurwa dzikim wschodzie.
JEsteśmy ich kurwa wrogiem numer jeden (tak jak cała reszta sąsiadów tego plemienia)
To jest kurwadopiero svołocz...
Jak mi kurwa KABAN (bo tak ich nazywamy na podkarpaciu) przywiezie pizzę albo kebsa i się chuj odezwie... to "pierdolę nie biorę"
Nie robie zakupów w sklepach gdzie pracuje ta svołocz..
Nie korzystam z przybytków gdzie pracuje ta svołocz...
Spędziłem w mordorze ponad półtora roku... (i ostatnio rzadziej ale jedenak też kilka razy w miesiącu u nich jestem)
Nie życzę nikomu kontaktu z żadnym kurwa kabanem....
Wszyscy są fajni i mili.. po tej stronie granicy...
Widzę, że bezpieczeństwo i higiena pracy ponad wszystko. Jak ja tego skurwiałego języka NIENAWIDZĘ. Co byś po rusku nie powiedział, brzmisz jak napierdolony menel z dworca, który przykucnął sobie gdzieś w kącie i sączy litra, albo dyktę...
Pierdolisz, jak Antek Zośkę.
Nie uważałeś na historii, czy po prostu jesteś selektywny względem Rosji, bo jakiś Wołodia obraził na forum Twoją starą?
Ludzie Twojego formatu postrzegają w ten sam sposób Polaków - jako brudasów, złodziei, kombinatorów, bumelantów i chamów.
Jeździsz autobusem? Nie? To przejedź się w gorący letni poranek i poczuj aromat polskości, a nie będziesz się dopierdalał do Słowian. O śmierdzących dresiarzach z Ukrainy i Wołyniu to ani słowa, bo "mieszają się z Polakami". Czyli co? Takie same flejtuchy z grzywkami ciętymi od linijki?
Najpierw wypierz swoje obsrane majty, zanim zaczniesz obgadywać cudze.
radek254 czy hui wie jak bol dupy to masz straszny jebac bolszewikow to jasne ale jebani banderowcy wcale nie sa lepsi a ty mi tu pierdolisz ze sa podobni do nas w morde powinies dostac za takie slowa
Czytaj debilu ZE ZROZUMIENIEM:
Te kacapskie ryje poznam z kilometra. Ukraińca nie (nie poznam), bo w większości mieszają się oni w tłumie z Polakami, i podobni (WIZUALNIE) są do nas.
Nie chodziło mi, że mentalnie są to Polacy. Chodziło mi o FIZJONOMIĘ tłuku, który wybiórczo interpretuje to, co przeczyta.
Czytaj debilu ZE ZROZUMIENIEM:
Te kacapskie ryje poznam z kilometra. Ukraińca nie (nie poznam), bo w większości mieszają się oni w tłumie z Polakami, i podobni (WIZUALNIE) są do nas.
Nie chodziło mi, że mentalnie są to Polacy. Chodziło mi o FIZJONOMIĘ tłuku, który wybiórczo interpretuje to, co przeczyta.
Z nie sposób się z tym nie zgodzić. Koleżkowie zza wschodniej granicy mają takie specyficzne ryje, że łatwo ich rozpoznać czy to na mieście, czy też nawet w telewizji jak coś leci - patrz ostatni mundial - przecież od razu było widać że grają ruscy. Na wakacjach za granicą też od razu widać który kacap jest z Rosji bo to jest taka ichniejsza uroda. Co do Ukraińców to zauważyłem taką prawidłowość (a jest ich od chuja u mnie w mieście) - jak przyjechał z rodziną to wygląda dobrze i wpisuje się tłum, ale typowe robole jak chodzą po dwóch czy trzech np na zakupy to tak się wyróżniają że z 400m dostrzegam, że to nie Polak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów