Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Iphone w Chinach jest uważany jako słabej klasy telefon lub gorszy w statusie społecznym. Tam rządzi Xiaomi. Kto ma Apple ten nie jest zbyt bogaty
Zupełnie tak jak w Polszy. Tutaj Iphony mają głównie ludzie, których tak naprawdę na nie nie stać.
Taka mistyfikacja wyższego "statusu społecznego".
Miałem napisać, że to gówno nadaje się tylko do otwierania piwa. Ale jak widać nawet do tego nie.
Zupełnie tak jak w Polszy. Tutaj Iphony mają głównie ludzie, których tak naprawdę na nie nie stać.
Miałem napisać, że to gówno nadaje się tylko do otwierania piwa. Ale jak widać nawet do tego nie.
Dokładnie. Ci bogatsi, których znam to mają albo flagowe samsungi, albo flagowce z huawei. Albo o dziwo jakiś stary telefon. A Iphony mają wzięte na raty ci, którzy mają problem z hajsem na imprezę
Iphone w Chinach jest uważany jako słabej klasy telefon lub gorszy w statusie społecznym. Tam rządzi Xiaomi. Kto ma Apple ten nie jest zbyt bogaty
Dokładnie. Ci bogatsi, których znam to mają albo flagowe samsungi, albo flagowce z huawei. Albo o dziwo jakiś stary telefon. A Iphony mają wzięte na raty ci, którzy mają problem z hajsem na imprezę
dzięki chłopaki, teraz już nie kupię sobie ajfonem żeby nie wyjść na biedaka żyjącego ponad stan
sadistic uczy sadistic bawi sadistic od złego cię wybawi
Kiedyś piwo otwierałem Ericssonem T28s.
Halo! Gimbaza, jakby co to nie byl telefon z tarcza komorka
dzięki chłopaki, teraz już nie kupię sobie ajfonem żeby nie wyjść na biedaka żyjącego ponad stan
sadistic uczy sadistic bawi sadistic od złego cię wybawi
Wbrew temu co sobie myślisz, rzeczywiście większość ludzi o potężnej gotówce, chodzi albo z flagowcami innych marek, albo z jakimś gracikiem. Nie wiem, może dlatego, że iphony dobre są przy współpracy z komputerami appla i innymi applami, natomiast poza tym to chyba tylko apart je wyróżnia.
Oczywiście sprawa nie dotyczy korpo, bo tam służbowe to iphone'y.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów