📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa mać A ja jeszcze kasety VHS oglądam...
hehe, zamiast telewizorów będą kupować 40 iPadów i gitara , dobry patent żeby jak najwiecej sprzedać tego samego produktu dla jednego klienta, niedługo takie telefony zrobią i człowiek tym bogatszy im więcej telefonów w kieszeni xD
kolejne nic nie warte gowno za kupe kasy od apple...
Concept firmy nie mającej nic wspólnego z Applem. Biorąc pod uwagę, że firma z Cupertino jedynie KOPIUJE i UDOSKONALA sprawdzone rozwiązania to nie spodziewał bym się jakiejś rewolucji w trakcie dzisiejszej premiery kolejnego szpan-gadżetu dla pedziów.
no pewnie, hologramy sobie bedziemy ogladac -,-
oglądnąłem do połowy, NIE! będziesz mi mówił co mam robić!
Jak tak czytam niektóre komentarze na tym portalu, to zastanawiam się, ilu z was jeszcze za stodołę srać chodzi. Technologia idzie cały czas do przodu, bo chyba chodzi o to, żeby się rozwijać, co nie?
...a później gejMacuserzy nabierają się na takie koncepty, jak wyjdzie nowy model to kupują to gówno i się okazuje, że nowy ajpad ma guzik w innym kolorze, ale motłoch i tak leci i kupuje.
fajna bajka
kupilem sobie iphone'a jak wchodzil do polski. po poltora roku uzytkowania mi sie zjebal tak, ze naprawa kosztowałaby wiecej niz kupno nowego uzywanego w dzialajacym stanie. od tej pory nie lubie appla mimo, ze naszpanowałem sie nim w szkole jak glupi wtedy jeszcze nikt nie widzial tak zaawansowanego ekranu dotykowego. teraz co drugi samsung i lg po 300 zl wyglada jak iphone wiec to juz zaden szpan
teraz kupilbym galaxy, ale nie mam kasy i chodze ze starym ericssonem jak dziad a wszystko przez apple
teraz kupilbym galaxy, ale nie mam kasy i chodze ze starym ericssonem jak dziad a wszystko przez apple
wow, to teraz hipsterzy będą mieli nie tylko andergrandowe knajpy/miejsca, ale też kina i to przenośne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów