I na chuj ci to było mały rusku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od ruskich nawet ipady uciekja, kurwa....
zabierz gówniaka na ryby to będzie miał wyjebane i jeszcze tableta do wody wrzuci.
Był I-PAD jest U-boot
I kurwa dobrze gnojkowi, zamiast się cieszyć rybami z ojcem wymachuje zabawką. Mam nadzieję że tata pójdzie po rozum do głowy i zamiast kolejnego hipsterskiego badziewia kupi mu spinning...
I kurwa dobrze gnojkowi, zamiast się cieszyć rybami z ojcem wymachuje zabawką. Mam nadzieję że tata pójdzie po rozum do głowy i zamiast kolejnego hipsterskiego badziewia kupi mu spinning...
Co za mały dureń..
Ale nie wiem. Zamiast zanurkować od razu i spróbować wyłowić, to siedzi i gały wytrzeszcza, no ja pierdole.
Bo Karp to jest król wód!!
nowynick napisał/a:
Był I-PAD jest U-boot
To zobacz sobie inne filmiki z tym samym dzieciakiem ćwierćmózgu, gdzie łowi ryby i współpracuje z tatą. Zanim kogoś ocenisz, poznaj go lepiej, bo się ośmieszasz.
wernetto napisał/a:
To zobacz sobie inne filmiki z tym samym dzieciakiem ćwierćmózgu, gdzie łowi ryby i współpracuje z tatą. Zanim kogoś ocenisz, poznaj go lepiej, bo się ośmieszasz.
nie każdy geniuszu ma czas przeglądać całego YT. Oceniłem co widziałem na filmie...
Brawa dla ojca. Sytuacja wygląda następująco: ojciec chce wkręcić syna w wędkarstwo. Niestety nie jest to proste w erze komputerów, internetu i wszechobecnych smartfonów. Łatwiej jest dzieciaka zostawić na 8 godzin samopas przed kompem i problem z głowy. W obecnych czasach, gdzie wszyscy pracują non stop, znaleźć czas dla dziecka nie jest prosto. O wiele łatwiej byłoby samemu jechać na rybki i zrelaksować się, niż dodatkowo poświęcać czas dziecku, które jeszcze nie kuma wędkarskiej zajawki i woli tableta. To zaprocentuje w przyszłości, a tablet, to niewielka cena za to, że syn pozna inną rozrywkę niż tylko komputer. Wiem co mówię bo sam wkręcam dwóch braci w wędkarstwo w nieco młodszym wieku niż chłopak na filmie i wytrzymać z nimi nawet 4, czy 5 godzin na pontonie to czasami nie lada wyczyn. Oczywiście kosztem własnego czasu, którego nie ma za wiele i własnych nerwów. Ale powoli zaczynają się przekonywać i mam nadzieje, że też się wkręcą .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów