📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam taki sam i dałem 70 zł z przesyłkom
malpigaj80 napisał/a:
mam taki sam i dałem 70 zł z przesyłkom
z przesyłkom to tez napewno atrapa ..
phi. Profesjonalna robota. Nie to co dają w Neapolu. Kumple tam na ulicy kupili iPhona + nokie z ładowarkami, a kiedy wrócili do autokaru i otworzyli pudełka. Jeden miał butelke wody 0.5l, drugi kawałek sklejki oklejony dwoma płytkami metalowymi w futerale xdd ich mina? bezcenna
Gabryiel napisał/a:
nie stać was to krytykujecie, proste i logiczne. bez pozdrowień
Stać mnie więc kupiłem SGSII i lapka - bynajmniej apple - za taką kasę, że Twój tatuś zarabiałby na to z rok, proste i logiczne. Bez pozdrowień.
To nie jest autoprezentacja, to jest pojazd po Twoim popierdolonym argumencie "nie macie kasy więc napierdalacie". Tak wiem, trudno zrozumieć ironię w tamtym poście szczególnie gdy uwzględni się powtarzane po Twoich słowa. Zmień polonistkę, bo matura tuż tuż.
nie wiem kto ma zmienić polonistkę, słaby pocisk
Bynajmniej - ani trochę, zgoła, wcale nie.
Czy na pewno chcesz dalej udowadniać mi błąd, którego nie popełniłem? Bralczyk się znalazł, no kurwa.
Czy na pewno chcesz dalej udowadniać mi błąd, którego nie popełniłem? Bralczyk się znalazł, no kurwa.
Po prostu zamiast być wyruchanym przez ejpla wydymał cię turek C:
Gabryiel napisał/a:
tam te komentarze u góry
nie stać was to krytykujecie, proste i logiczne. bez pozdrowień
o kurwa odezwał sie 18-sto letni multi milioner , gdyby nie starzy to pewnie bys nie wiedział nawet o sadisticu ...
@up no racja, jeszcze jest za młody żeby żyć na własną rękę i utrzymują go rodzice, ale ty kurwa zazdrośniku musisz go zdisować, bo ma lepiej niż ty. Pierdolone polactwo. Co do iPhonów to bardzo fajne smartfony. Jedynym mankamentem jest słaba bateria. Ale przepraszam wszystkich, że mnie stać, macie prawo teraz mnie nienawidzić, polaki biedaki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów