📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
chyba polska... slychac polska telewizje.... ja bez kupowania za 3 tys zl wiem ze igowno to zwykle gowno
Czytając "wersja turecka" pomyślałem , że kebaba wyciągnie z tego pudełeczka ;|
polecam sięgnąć do słownika i zapoznać się z różnicą pomiędzy, funkcjonalnością a funkcjonowaniem...
polecam sięgnąć do słownika i zapoznać się z różnicą pomiędzy, funkcjonalnością a funkcjonowaniem...
ej, kurwa nie wiem co jest nie tak z tym filmikiem, bo nigdy nie mialem iphona. brakuje mi tutaj komentarzy... poza tym ktos jeszcze kupuje ten badziewny sprzet z wygorowana cena? 3 patyki za telefon? jaja sobie robicie? to juz wolalbym kupic stara nokie do dzwonienia i lapka acera, ale moze po prostu jestem jakis inny(czyt. pojebany, badz z innej epoki)...
to zwykły Sciphone czyli podróbka iphona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów